Neler Yeni

Yardım Geforce Experience Son Sürümünü Yükleyemiyorum

Numß

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Bağçe
Selam dostlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi Abdullah abinin yeni attığı NIS videosunda ki özelliği deniycektim fakat güncel sürümde olmadığımı fark ettim güncellemek istediğim zamanda bunun ile karşılaşıyorum NVIDIA ait tüm her şeyi silip tekrar yükledim ancak yine de olmadı ardından grafik sürücümü kurdum kurulumu yaparken içinde experience kuruyor ekstra biliyorsunuz isterseniz sadece sürücü de kurabilirsiniz ancak bana bir önceki experience yani 3.24 sürümünü veriyor indirme ve kurulum olarak son sürümü kuramıyorum sorun nedir ne yapmam gerek silip yükleme de değil sorun onu denedim win 11 olmadığı için mi işletim sistemim diye düşünüyorum?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    287 KB · Hit: 57

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Selam dostlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi Abdullah abinin yeni attığı NIS videosunda ki özelliği deniycektim fakat güncel sürümde olmadığımı fark ettim güncellemek istediğim zamanda bunun ile karşılaşıyorum NVIDIA ait tüm her şeyi silip tekrar yükledim ancak yine de olmadı ardından grafik sürücümü kurdum kurulumu yaparken içinde experience kuruyor ekstra biliyorsunuz isterseniz sadece sürücü de kurabilirsiniz ancak bana bir önceki experience yani 3.24 sürümünü veriyor indirme ve kurulum olarak son sürümü kuramıyorum sorun nedir ne yapmam gerek silip yükleme de değil sorun onu denedim win 11 olmadığı için mi işletim sistemim diye düşünüyorum?
Nvidia destekli cihazlarını ve OS sürümünü yazar mısın?

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Geçenlerde aynı durum eski laptop'uma olmuştu. Experience'i bir türlü açamadım, aynı hatayı veriyordu. Sonra Windows'u güncellemiştim uzun bir güncelleme oldu sonrasında açılmıştı. Wİndows 10 kullanıyorum bu arada. Windows güncelleştirmelerini kontrol et derim.

Numß

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Bağçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidia destekli cihazlarını ve OS sürümünü yazar mısın?
Sadece ekran kartım nvıdıa destekli brom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçenlerde aynı durum eski laptop'uma olmuştu. Experience'i bir türlü açamadım, aynı hatayı veriyordu. Sonra Windows'u güncellemiştim uzun bir güncelleme oldu sonrasında açılmıştı. Wİndows 10 kullanıyorum bu arada. Windows güncelleştirmelerini kontrol et derim.
ettim bro güncelleştirmem yok hatta sildim tüm sürücüleri her şeyi güncellemeleri attım tekrar denedim yine olmadı

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Baran Çelik

ettim bro güncelleştirmem yok hatta sildim tüm sürücüleri her şeyi güncellemeleri attım tekrar denedim yine olmadı
aynı hatayı ben de aldım. driveri silip baştan kurdum ve ardından güncelleyi yaptım bu şekilde sorunum çözüldü.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

NIS videosundaki sürücüyü (511.79) kurmaya çalışıyorsan hata alman normal. Çünkü bu sürücü elindeki ekran kartına destek vermiyor. Önceki mesajlarından gördüğüm kadarıyla GTX 770 kullanıyorsun. Maalesef sürücünün destek listesinde o ekran kartı bulunmuyor.
1648476440335.png

Numß

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Bağçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yla GTX 770 kullanıyorsun. Maalesef sürücünün destek listesinde o ekran kartı bulunm
NIS videosundaki sürücüyü (511.79) kurmaya çalışıyorsan hata alman normal. Çünkü bu sürücü elindeki ekran kartına destek vermiyor. Önceki mesajlarından gördüğüm kadarıyla GTX 770 kullanıyorsun. Maalesef sürücünün destek listesinde o ekran kartı bulunmuyor.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim ben de bunun cevabını arıyordum açıkcası sadece mantıksız geldi gtx 750 güncelleme veripte 770 vermemek :/

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Teşekkür ederim ben de bunun cevabını arıyordum açıkcası sadece mantıksız geldi gtx 750 güncelleme veripte 770 vermemek :/
Muhtemelen mimarileri farklı olduğu içindir. Belki ileride GTX 770'e de destek gelir, takipte kalmak lazım.

Top Bottom