Z Zedgg169 80+ Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 56 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Baran 10 Ocak 2022 #1 Geforce GTx 1650 driver nasıl indiririm ?
G grkmkrks 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 117 Dahası Reaksiyon skoru 25 İsim Görkem 10 Ocak 2022 #2 Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları NVIDIA GeForce Experience Sürücüleri Otomatik Olarak Günceller ve Oyun Ayarlarını Optimum Hale Getirir www.nvidia.com bunu indir dostum o halleder
Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları NVIDIA GeForce Experience Sürücüleri Otomatik Olarak Günceller ve Oyun Ayarlarını Optimum Hale Getirir www.nvidia.com bunu indir dostum o halleder
Z Zedgg169 80+ Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 56 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Baran 10 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 grkmkrks yazmış: Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları NVIDIA GeForce Experience Sürücüleri Otomatik Olarak Günceller ve Oyun Ayarlarını Optimum Hale Getirir www.nvidia.com bunu indir dostum o halleder Devamı için tıklayın... onu yükledikten sonra sürücülere mi basıcam
grkmkrks yazmış: Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları NVIDIA GeForce Experience Sürücüleri Otomatik Olarak Günceller ve Oyun Ayarlarını Optimum Hale Getirir www.nvidia.com bunu indir dostum o halleder Devamı için tıklayın... onu yükledikten sonra sürücülere mi basıcam
S swartyy 80+ Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 102 Dahası Reaksiyon skoru 44 İsim Efe 10 Ocak 2022 #4 3 Yol var. 1.'si: Windows Update aracılığı ile güncellemek 2.'si: Manuel olarak driver kurcaksanız eğer https://www.nvidia.com/Download/index.aspx 3.'sü Geforce Experience aracılığı ile kurmak: Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları NVIDIA GeForce Experience Sürücüleri Otomatik Olarak Günceller ve Oyun Ayarlarını Optimum Hale Getirir www.nvidia.com
3 Yol var. 1.'si: Windows Update aracılığı ile güncellemek 2.'si: Manuel olarak driver kurcaksanız eğer https://www.nvidia.com/Download/index.aspx 3.'sü Geforce Experience aracılığı ile kurmak: Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları NVIDIA GeForce Experience Sürücüleri Otomatik Olarak Günceller ve Oyun Ayarlarını Optimum Hale Getirir www.nvidia.com