Adobe Premiere Pro Nasıl Crackli indiririm

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
açıyım kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

virüs programım var algılıyor her şeyi
olmasına pek güvenmeyin

onlar çok kolay şeyleri yakalıyor yada gereksizleri

Eğer yapay zeka özelliklerini kullanacaksanız üyelik gerektiriyor diye biliyorum, dolayısı ile crack olarak kuracağınız uygulamanın hiçbir özelliği kalmaz. Sadece edit yapacaksanız onun yerine DaVinci Resolve tavsiye ederim.
hocam eğer edit yapıcaksa davinci resolve yerine after effect kullanması daha mantıklı

kardeşim internete hiçbir türk kanal yapmamış
hocam internete ..... indir derseniz zaten bulursunuz ama indirirken dikkat edin bazı yerler virüslü olabiliyor bu sunucuda gel atıyim falan diyenlerede güvenmeyin ayrıca bunun sohbetide yasak normalde dikkatli olun hocam

hocam eğer edit yapıcaksa davinci resolve yerine after effect kullanması daha mantıklı
yavaş yavaş öğrenmek istiyorum bi anda olucak şey değildir büyük ihtimale

hocam internete ..... indir derseniz zaten bulursunuz ama indirirken dikkat edin bazı yerler virüslü olabiliyor bu sunucuda gel atıyim falan diyenlerede güvenmeyin ayrıca bunun sohbetide yasak normalde dikkatli olun hocam
rutracracker diye bir site budlum

yavaş yavaş öğrenmek istiyorum bi anda olucak şey değildir büyük ihtimale

rutracracker diye bir site budlum
hocam yazmayın lütfen forumda bu tür şeylerin konuşulması yasak

After Effects, hareketli tasarım ve animasyonlar oluşturmak için kullanılıyor. Amaç sadece video düzenlemek ise Premiere Pro tercih edilebilir. DaVinci Resolve ise hepsini içeren bir program. Edit sekmesinde video düzenlemeleri, Fusion sayfasında hareketli tasarımlar, animasyonlar ya da ileri düzey düzenlemeler, Color sekmesinden renklendirmeler, Fairlight sekmesinden de ses düzenlemeleri yapılır.

After Effects, hareketli tasarım ve animasyonlar oluşturmak için kullanılıyor. Amaç sadece video düzenlemek ise Premiere Pro tercih edilebilir. DaVinci Resolve ise hepsini içeren bir program. Edit sekmesinde video düzenlemeleri, Fusion sayfasında hareketli tasarımlar, animasyonlar ya da ileri düzey düzenlemeler, Color sekmesinden renklendirmeler, Fairlight sekmesinden de ses düzenlemeleri yapılır.
hocam after effect üzerine tutorial daha fazla var genelde edit yapanlar üst düzey editörler kendimide sayıyorum bende yıllardır editörlük yapıyorum bu kişiler after effect kullanır davinci resolve üzerine tutorial daha azdır amaç sadece edit yapmaksa after effect yeterince ihtiyacını karşılar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,439
Üyeler
174,152
Son üye
frisby233
Geri