QİKUA 80+ Silver Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 2,869 Reaksiyon skoru 1,936 1 Nisan 2021 #1 Geforce now'da apex legends giriyorum ancak origin too many computers hatası alıyorum bu hatayı nasıl düzelteceğim?
Geforce now'da apex legends giriyorum ancak origin too many computers hatası alıyorum bu hatayı nasıl düzelteceğim?
baid 80+ Silver Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 3,919 En İyi Cevap 5 Reaksiyon skoru 4,398 1 Nisan 2021 #2 Emin değilim ama hesabında aynı anda birisi daha oynuyor galiba. Şifreni değiştir.
QİKUA 80+ Silver Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 2,869 Reaksiyon skoru 1,936 1 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 baid yazmış: Emin değilim ama hesabında aynı anda birisi daha oynuyor galiba. Devamı için tıklayın... Geforce now ama Ondan olabilir diye düşünüyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum arada oluyor son 1 kaç gündür.
baid yazmış: Emin değilim ama hesabında aynı anda birisi daha oynuyor galiba. Devamı için tıklayın... Geforce now ama Ondan olabilir diye düşünüyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum arada oluyor son 1 kaç gündür.
baid 80+ Silver Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 3,919 En İyi Cevap 5 Reaksiyon skoru 4,398 1 Nisan 2021 #4 QİKUA yazmış: Geforce now ama Ondan olabilir diye düşünüyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum arada oluyor son 1 kaç gündür. Devamı için tıklayın... Şifreni değiştirmeyi dene?
QİKUA yazmış: Geforce now ama Ondan olabilir diye düşünüyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum arada oluyor son 1 kaç gündür. Devamı için tıklayın... Şifreni değiştirmeyi dene?
QİKUA 80+ Silver Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 2,869 Reaksiyon skoru 1,936 1 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 baid yazmış: Şifreni değiştirmeyi dene? Devamı için tıklayın... Sonra belki denerim geforce nowdan herhalde too many computers hatası şuan download hızım düştü oyüzden sonra deniyeceğim şifreyide değiştiririm belki teşekkürler.
baid yazmış: Şifreni değiştirmeyi dene? Devamı için tıklayın... Sonra belki denerim geforce nowdan herhalde too many computers hatası şuan download hızım düştü oyüzden sonra deniyeceğim şifreyide değiştiririm belki teşekkürler.