Neler Yeni

Geforce now beta kayıt

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Kağan
Arkadaşlar sa ben size bir soru sormak istiyorum beta ya kayıt olunca davet kodu geliyor ya kayıt yaptıktan kaç saat sonra gelir tahminen mailime 15mbps internetim var ne kadar oynayabilirim bilmiyorum ama denemek istiyorum şimdiden teşekkürler

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
720p oynarsın

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Arkadaşlar sa ben size bir soru sormak istiyorum beta ya kayıt olunca davet kodu geliyor ya kayıt yaptıktan kaç saat sonra gelir tahminen mailime 15mbps internetim var ne kadar oynayabilirim bilmiyorum ama denemek istiyorum şimdiden teşekkürler
720p rahat oynarsın ama 1080p için bir şey diyemem.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beta kodu gelmiyor. Sadece davetliler kod dağıtabiliyor. Mesela Abdullah Bey davetli ve 2 gün önce 20'den fazla kod dağıttı. Normal kayıt olmak yetmiyor maalesef.
Mart'ta herkese açılacak. O zamana kadar ya bir yerlerden kod bulursun yada beklemen gerek.

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
davet kodu olayı nasıl oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beta kodu gelmiyor. Sadece davetliler kod dağıtabiliyor. Mesela Abdullah Bey davetli ve 2 gün önce 20'den fazla kod dağıttı. Normal kayıt olmak yetmiyor maalesef.
Mart'ta herkese açılacak. O zamana kadar ya bir yerlerden kod bulursun yada beklemen gerek.
"Bekleme listesindeki sıran geldiğinde bu deneyime ortak olabilmen için seni yeniden mail ile bilgilendireceğiz". Böyle bir mail geldi dün gecehesap açarken o yüzden sordum ben

Top Bottom