Neler Yeni

Geforce now da ücretsiz oyunlar parasız oynanabilecek mi?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
Arkadaşlar selam , geforce now da oyunları aylık belli bi para vererek güçlü internette oynandığını ve 1 saat hakla bedava oynandığını biliyorum. Ancak güncel platformlarda ücretsiz oyunlar Lol , Apex gibi bunları oynamak içinde geforce now u satın almamız gerekiyormu. Reditte boş boş dolanırken biri yazmıştı böyle bişey olmaz dedim ama internettede cevabını tam bulamadım. Yani heryerde ücretsiz olan lolü oynamak için geforce nowa aylık para vermem lazım mı ? (Lütfen nazik cevap verin biraz saçma soru ama aklımı kurcaladı)

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar selam , geforce now da oyunları aylık belli bi para vererek güçlü internette oynandığını ve 1 saat hakla bedava oynandığını biliyorum. Ancak güncel platformlarda ücretsiz oyunlar Lol , Apex gibi bunları oynamak içinde geforce now u satın almamız gerekiyormu. Reditte boş boş dolanırken biri yazmıştı böyle bişey olmaz dedim ama internettede cevabını tam bulamadım. Yani heryerde ücretsiz olan lolü oynamak için geforce nowa aylık para vermem lazım mı ? (Lütfen nazik cevap verin biraz saçma soru ama aklımı kurcaladı)
Sen oyuna para vermiyorsun ki, hizmete veriyorsun.

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Her türlü satın alman gerekiyor ama sen dersen "1 saat yeterli, sunucu sırası beklerim" o zaman oynayabilirsin.

AMD5500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
amd

Gerekiyor bence, bedava da kullanabiliyorsun ama saatlerce sıra bekletiyor üstüne 1 saat dolunca atıyor otomatik olarak.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Saatlik olarak ücretsiz oynarsın. Fakat öğleden sonra öyle bir sıra oluyor görmen lazım. Sırf oyun oynamak için sabah 7'de kalkıyorum :ROFLMAO:

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
1 saat sonunda oyundan atar. Ücretsiz oyun olması işi değiştirmiyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 saat sonunda oyundan atar. Ücretsiz oyun olması işi değiştirmiyor maalesef.
Nvidia'nın gelişmiş oyuncu pclerini kullandığımız için sınırsız oynamak amaçlı satın almak gerekiyo. 1 saat oynar çıkarım diyorsan o başka. Ama hiç hoş olmuyo .Apex oynarken son 5 dakika kala ölmek için adam arıyorum. Yada çatışmanın ortasında elveda :D

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wow! Jest amaçlı apex , lol gibi başından beri ücretsiz oyunları ücretsiz ve süresiz verseler fena olmazmış biraz saçma olurmuş ama şimdi düşününce teşekkürler.

Impe

80+ Silver
knk oyunu almıyon sen hizmeti alıyon yani lol oynamak için para vermen lazım

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
Saatlik olarak ücretsiz oynarsın. Fakat öğleden sonra öyle bir sıra oluyor görmen lazım. Sırf oyun oynamak için sabah 7'de kalkıyorum :ROFLMAO:
Ya hocam siz şuanda nasıl oynuyorsunuz ben uygulamayı pc ye kurdum üye de oldum ama yakında sizlerle diyor.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
VPN ile kayıt olman gerekiyor şuan. Çünkü Game+, Normal Geforce NOW ile birlikte çalışmıyor.
Yani internetim 30 40 ping arası ve sabit superboxın kotasız tarifini kullaniyorum 10mbps dow 2mbps up yada tam tersimiydi isimler anlamışsınızdır zaten yani dedigim gibi bu değerlerle oyuna bile giremem heralde

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani internetim 30 40 ping arası ve sabit superboxın kotasız tarifini kullaniyorum 10mbps dow 2mbps up yada tam tersimiydi isimler anlamışsınızdır zaten yani dedigim gibi bu değerlerle oyuna bile giremem heralde
Bu değerlerde bile zorlayarak oynayan kişiler vardı. Düşün birde Avrupa sunucusunda. Türkiye sunucusunda oynama şansın var sanki. Mart'ı bekle Türkiye sunucularında denersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,002
Üyeler
161,374
Son üye
AETT
Top Bottom