Neler Yeni

Geforce now fiyat ve performans olarak nasıl olur

bıraktım

80+ Bronze
Arkadaşlar sizce 15 Mart'ta geforce now fiyatları ne kadar olur ve denildigi kadar gerçek bilgisayar hissiyatı verir mi çevremde 2-3 kişi bilgisayar almak yerine üyelik kullanmayı düşünüyor vede merak ettiğim bir diğer konu ise sadece bizde olan oyunlarımi oynayabiliyoruz oyunları indirmeye gerek oluyor mu yoksa hesabınızda olması yeterli mi vede ekran kartı Nvidia mi olmali

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
Arkadaşlar sizce 15 Mart'ta geforce now fiyatları ne kadar olur ve denildigi kadar gerçek bilgisayar hissiyatı verir mi çevremde 2-3 kişi bilgisayar almak yerine üyelik kullanmayı düşünüyor vede merak ettiğim bir diğer konu ise sadece bizde olan oyunlarımi oynayabiliyoruz oyunları indirmeye gerek oluyor mu yoksa hesabınızda olması yeterli mi vede ekran kartı Nvidia mi olmali
Fiyatı 40tl den az olur muhtemelen. Evet sadece sende olan oyunları oynayabilirsin indirmene gerek yok.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
PC almak bence hala mantıklı çünkü gündelik hayatta yaptığın şeylerde var. Birde onun için internetlerinin 50-75mbps olması ve çok kullanıyorlar ise sınırsız almaları lazım. Mesela 70 saat oynuyorlarsa aylık bu 700GB internete tekabül ediyor. Böyle olunca sınırsız internete ihtiyaç duyabilirler.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Türkiye'de genel internet hızı 16 veya daha düşük olduğundan fiyatlar düşük olsa da pek çok kişi bilgisayar alacak. Gerçek bilgisayar hissiyatı bekleme sonuçta streaming geçikme elbet olur kendi bilgisayarın gibi olmaz. Ekran kartı nvidia olmasına gerek yok ve evet sadece kütüphanende bulunan oyunlara indirmeden erişebiliyorsun. Önerilen internet 50mbp/s bu arada

Skyrunner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yusuf Özarslan
Ben bilgisayar Alican çünkü herkes 1k video izliyor gibi oluyor diyor bide ne bilem hiç hoşuma gitmedi sistem

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim şuan elimde bir iyi bir kötü sistem var geforce now gelince kötü sisremden oynasam iyi sistemi mininge bıraksam nasıl olur 23 le fln kaziyordum az çok ne getirse kardır

Skyrunner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yusuf Özarslan
Benim şuan elimde bir iyi bir kötü sistem var geforce now gelince kötü sisremden oynasam iyi sistemi mininge bıraksam nasıl olur 23 le fln kaziyordum az çok ne getirse kardır
Hiç öyle düşünme bence mining bence çok zahmet bir iş ve çok elektrik yer tek ekran kartıyla falan zor kar eder sin ikisininde özellikleri mi yaz bi

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynadığım PC gtx1660 r5 2600 b450m k prime 8 GB 3000 MHz 480 GB SSD diğer PC 1 GB ram var e700 gibi bir işlemci vardı pentiumun ekran kartı gt240 di heralde

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Sadece oyun oynanacaksa Ankara ve çevre iller için evet eş zamanlı hissi verebilir. 3-5ms gibi ping değerlerinden bahsediyoruz. Hangimiz pingi 30'dan 40'a çıkınca hissediyor ki? Ben Ankara'da iyi bir internet kullanıyor olsam ve oyun dışı bir planım olmasa çekerdim gfn premium rahatıma bakardım. Ama oyun kütüphanesi de genisletilmeli o kesin. Rekabetçi oyunlar dışında da başka illerde bile 25-30ms e kadar bence hiç sorun olmamalı, kaldı ki nvidia 40ms altı öneriyor. Rekabetçi oyunlar eğer tr sunucusu bulundurmuyorsa 25ms üstü pek iyi olmaz.
Bence premium üyelik aylık 35tl olabilir, üstüne çıkmamalı. Max 45tl olabilir ki o da "pahallı" olur açıkçası.

Son düzenleme:

bıraktım

80+ Bronze
Sadece oyun oynanacaksa Ankara ve çevre iller için evet eş zamanlı hissi verebilir. 3-5ms gibi ping değerlerinden bahsediyoruz. Hangimiz pingi 30'dan 40'a çıkınca hissediyor ki? Ben Ankara'da iyi bir internet kullanıyor olsam ve oyun dışı bir planım olmasa çekerdim gfn premium rahatıma bakardım. Ama oyun kütüphanesi de genisletilmeli o kesin. Rekabetçi oyunlar dışında da başka illerde bile 25-30ms e kadar bence hiç sorun olmamalı, kaldı ki nvidia 40ms altı öneriyor. Rekabetçi oyunlar eğer tr sunucusu bulundurmuyorsa 25ms altı pek iyi olmaz.
Bence premium üyelik aylık 35tl olabilir, üstüne çıkmamalı. Max 45tl olabilir ki o da "pahallı" olur açıkçası.
Reis şu konuda bilgin var mı hani Netflix de 1 aylık satın aliyoruz süresi bitince tekrar alma durumunuz oluyor ya geforce nowda böyle mi mesela diyelim 2 ay PC ye oturamicam o aylarda para vermeme şansım var mı yoksa aylık abone mi oluyoruz

Skyrunner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yusuf Özarslan
Oyun oynadığım PC gtx1660 r5 2600 b450m k prime 8 GB 3000 MHz 480 GB SSD diğer PC 1 GB ram var e700 gibi bir işlemci vardı pentiumun ekran kartı gt240 di heralde
GTX 1660 ile pek yapılmaya bilir tek bı tanesiyle genede sen bir araştır gardaş istersen yap sen bilirsin

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Reis şu konuda bilgin var mı hani Netflix de 1 aylık satın aliyoruz süresi bitince tekrar alma durumunuz oluyor ya geforce nowda böyle mi mesela diyelim 2 ay PC ye oturamicam o aylarda para vermeme şansım var mı yoksa aylık abone mi oluyoruz
Premium sınırlı sayıda olacak. Yani muhtemelen şöyle işleyecek ön kayıttan bir kısım premium alabilecek, bir kısım alamayacak. Sonra da alamayanlar kuyruğa alınacak, alabilenler yeniledikçe devam edebilecekler ama iptal ederlerse tekrar almak için kuyruğa girmeleri gerekecek. Tabii kuyruk sadece üyeliğini iptal edenlerle değil yeni sunucular ve sunucu kapasitesi arttırmalarıyla da ilerleyecek.

Yasin Çınar

80+ Bronze
Kardeşim İnterneti iyiyse al. İyiden kastım İnternet hızın 50 mbps yada daha yüksekse al. Birde çok oyun oynuyorsan sınırız kullanmanda fayda var İnternet fazla yer. Bana soracak olursan bir bilgisayar al boşver böyle sistemleri İnternet fiyatları almış başını gidiyor her ay İnternet masrafıyla mı uğraşacaksın yoksa 7 bin TL ye adam gibi pc alıp hiçbir derdin olmadan mı oynayacaksın karar senin? (Yanlış anlaşılma olmasın tabi çoğu oyun şuanda İnternetli ama bir oyunu adam akıllı oynamak için ortalama 50 mbps internet şart ki her ay bu İnternet in masraflarına yetişebilecek birinin evinde iyi bir bilgisayar vardır tahminimce)

Top Bottom