geforce now hızlı girme

Reaksiyon skoru
8
arkadaşlar benim bilgisayarım eski olduğundan bazı oyunları kaldırmıyor veya kaldırsa bile 10 fps 15 fps alıyorum bu hyüzden bulut sürücüsü olan geforce now ı deniyim dedim ve oyuna girdiğimde sıradaki bekleyen oyuncu sayısı 200 kişi yazıyor araştırdım bunu vpn ile çözebilirsiniz diye yazmışlar birsürü vpn denedimama olmadı sizden bir tavsiye istiyorum daha hızşlı girmek için mağlum bazılarının zamanı çok deyerli

arkadaşlar benim bilgisayarım eski olduğundan bazı oyunları kaldırmıyor veya kaldırsa bile 10 fps 15 fps alıyorum bu hyüzden bulut sürücüsü olan geforce now ı deniyim dedim ve oyuna girdiğimde sıradaki bekleyen oyuncu sayısı 200 kişi yazıyor araştırdım bunu vpn ile çözebilirsiniz diye yazmışlar birsürü vpn denedimama olmadı sizden bir tavsiye istiyorum daha hızşlı girmek için mağlum bazılarının zamanı çok deyerli
5 dolar mıydı neydi onu verip hızlı girebilirsin. İlk 3 ay bedavaydı galiba 3 ay sonra iptal edersin.

Olay vpn değil bağlandığın sunucu bu sunucu genelde otomatik olur ama sen onu Eu west yaparsan daha hızlı girersin ben her zaman eu west kullanıyorum ve 2 dk de giriyorum.

Vpn degil premuim ile olur o. Sira beklemezsin ve saat sinirin da olmaz. Beles modda 1 saat oynarsin sonra sistem atar. Tekrar siraya girersin

Geri