H4lilove 80+ Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Halil 21 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar selam öncelikle, Bugün Geforce Now'u açtım fkat oyuna girerken Yeşil ekran oluyor oyun direk durduruldu diyor bunun çözümünü bilen varmı?
Arkadaşlar selam öncelikle, Bugün Geforce Now'u açtım fkat oyuna girerken Yeşil ekran oluyor oyun direk durduruldu diyor bunun çözümünü bilen varmı?
K Kerem Işık 80+ Silver Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3,671 En İyi Cevap 1 21 Mayıs 2021 #2 İstikrarsız bağlantı yüzünden durduruldu diyor ise bağlantınız kötü olduğundan oyuna girmiyodur. Bağlantını kontrol edip, düzeltip tekrar dene.
İstikrarsız bağlantı yüzünden durduruldu diyor ise bağlantınız kötü olduğundan oyuna girmiyodur. Bağlantını kontrol edip, düzeltip tekrar dene.
H4lilove 80+ Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Halil 21 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 FrozenN yazmış: İstikrarsız bağlantı yüzünden durduruldu diyor ise bağlantınız kötü olduğundan oyuna girmiyodur. Bağlantını kontrol edip, düzeltip tekrar dene. Devamı için tıklayın... Modemi resetledim kapattım açtım pc yi de kaç kez kapatıp açtım düzelmedi Google Chrome dan giriliyor ama Gfn oyunlarına
FrozenN yazmış: İstikrarsız bağlantı yüzünden durduruldu diyor ise bağlantınız kötü olduğundan oyuna girmiyodur. Bağlantını kontrol edip, düzeltip tekrar dene. Devamı için tıklayın... Modemi resetledim kapattım açtım pc yi de kaç kez kapatıp açtım düzelmedi Google Chrome dan giriliyor ama Gfn oyunlarına