geforce now kasmaktan oynayamıyorum

Aurora

80+
Reaksiyon skoru
8
merhabalar yaklaşık 2 gün önce geforce now almak için pc yi 32 bitten 64 bite cevırdım wındows home sıngle language ındırdım neyse sonra geforce nowu aldım oyuna gırmeye calıstım ama bide ne göreyım int iyi olmasına rağmen kasmaktan giris ekranını bıle gecemıyorm bunun sebebı nedır 80 tl para verdm para cok onemlı degl sadece sebebını merk edıyorm hıcbır oyuna gıremıyorm kasmaktan

Ekler

• 23131.png
    23131.png
    2.8 MB · Hit: 82
  • 24313131.png
    24313131.png
    2.9 MB · Hit: 79
merhabalar yaklaşık 2 gün önce geforce now almak için pc yi 32 bitten 64 bite cevırdım wındows home sıngle language ındırdım neyse sonra geforce nowu aldım oyuna gırmeye calıstım ama bide ne göreyım int iyi olmasına rağmen kasmaktan giris ekranını bıle gecemıyorm bunun sebebı nedır 80 TL para verdm para cok onemlı degl sadece sebebını merk edıyorm hıcbır oyuna gıremıyorm kasmaktan
1 aylık paket 110 değil mi? Bende de uygulama üzerinden hata veriyor chromebook üzerinden dene yani tarayıcıdan aylardır öyle kullanıyorum

1 aylık paket 110 değil mi? Bende de uygulama üzerinden hata veriyor chromebook üzerinden dene yani tarayıcıdan aylardır öyle kullanıyorum
hocam bır yayıncının koduyla aldım 80 tl ye ama almaz olaydım chrome ustunden denedım malesef ordanda kasıyor

hocam bır yayıncının koduyla aldım 80 TL ye ama almaz olaydım chrome ustunden denedım malesef ordanda kasıyor
Hangi yayıncı ben 3ay 240 verdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bır yayıncının koduyla aldım 80 TL ye ama almaz olaydım chrome ustunden denedım malesef ordanda kasıyor
Telefondan ya da başka bilgisayardan dene

birleştirildi: Az önce
Hangi yayıncı ben 3ay 240 verdim

Telefondan ya da başka bilgisayardan dene
hocam CANSUNGUR1AY VEYA CANSUNGUR3AY 2 KOD

TELEFONDAN SORUNSUZ ŞEKILDE OLUYOR BILGISAYARDAN OLMUYOR SIZCE WIN 10 YERINE WIN 7 BASIC 64 INDIRSEM KASMADAN RAHATCA OYNARMIYIM

Uygulama üzerin den denedin mi
EVET HEM CHROME HEMDE MASAUSTU UYGULAMASINDAN DENEDIM

hocam CANSUNGUR1AY VEYA CANSUNGUR3AY 2 KOD

TELEFONDAN SORUNSUZ ŞEKILDE OLUYOR BILGISAYARDAN OLMUYOR SIZCE WIN 10 YERINE WIN 7 BASIC 64 INDIRSEM KASMADAN RAHATCA OYNARMIYIM

EVET HEM CHROME HEMDE MASAUSTU UYGULAMASINDAN DENEDIM
Windows 7'de çalışır mı bilmiyorum ben farklı pclerden denedim birinin işlemci ve ekran kartı sıkıntılıydı görüntü geç geldi ama hepsi Windows 10'du. Enayiymişim bu arada

Windows 7'de çalışır mı bilmiyorum ben farklı pclerden denedim birinin işlemci ve ekran kartı sıkıntılıydı görüntü geç geldi ama hepsi Windows 10'du. Enayiymişim bu arada
HOCAM 64 BİT OLMASI ONEMLI DEGILMI ISLETIM SISTEMI ONEMI VARMIDIR ??

Bilgim yok maalesef

Windows 7'de çalışıyormuş

Bilgim yok maalesef

Windows 7'de çalışıyormuş
teşekkürler hocam wındows 10 un pc ye agırlık yaptıgını dusunuyrm buyuzden bence kasıyor pc eskı zaten hd serısınden wın 7 ındıreyım sonucunu foruma yazayım tesekkurler yardımcı oldugunuz ıcın :)

teşekkürler hocam wındows 10 un pc ye agırlık yaptıgını dusunuyrm buyuzden bence kasıyor pc eskı zaten hd serısınden wın 7 ındıreyım sonucunu foruma yazayım tesekkurler yardımcı oldugunuz ıcın :)
Rica ederim belki ben de kasan laptopuma win7 indiririm düzelir

Öncelikle Geforce Now için pc'nin 64bit olaması yeterli. GFN'nin ayarlar kısmına gidip oradan yayın akış kalitesini özel yapıp max bit hızını kendine göre ayarlayıp dener misin sorunun düzelebilir ayrıca ben windows 7 ve 8.1 de denedim açılmadı belki sonrun bendedir emin değilim yinede en iyi deneyim için win10 kullanmanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,140
Üyeler
188,885
Son üye
emirhankara
Geri