Cansu Yıllmaz
80+
Dahası
Arkadaşlar steam'de başka bir bölgeden girince banlamak diye bişey var (yani vpn kullanmak ve ya hesap paylaşmak yasak) ama şimdi GeforceNow'da başka bir sisteme bağlanmış oluyoruz ve steamden oyun açıyoruz sonuçta steam o sistemin de bölgesini algılıyor yani bu da ban sebebi oluyor tamam biliyorum steam ve geforcenow arasından antlaşma var ama bu bişey değişmiyo Steam ban sistemi bunu vpn gibi ya da hesap paylaşımı gibi algılaya bilir. Sırf bundan korktuğumdan uzun zamandır geforce novv kullanamıyorum. Sizce bu korkum doğru mu? Yoksa Steam ban sistemi bunun bir cloud sistemi olduğunu algılayıp banlamıyor mu?
Not: Bu konuyu açma sebebim hem kendimin böyle bir korkuya kapılmam hem de internette bi arkadaş geforce now üzerinden Call of duty mw3 oynarken shadow ban yemiş bi diger arkadaş ta electronic arts hesabı banlanmış. Ben şüpheliyim ban sistemi bunu yanlış algılayıp beni de banlaya bilir tabi o kadar kişi içinden çok azı banlandı benim banlanma ihtimalim düşük ama risk etmek istemiyorum
Not: Bu konuyu açma sebebim hem kendimin böyle bir korkuya kapılmam hem de internette bi arkadaş geforce now üzerinden Call of duty mw3 oynarken shadow ban yemiş bi diger arkadaş ta electronic arts hesabı banlanmış. Ben şüpheliyim ban sistemi bunu yanlış algılayıp beni de banlaya bilir tabi o kadar kişi içinden çok azı banlandı benim banlanma ihtimalim düşük ama risk etmek istemiyorum
Son düzenleme: