Schämell 80+ Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 386 23 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar epicin beleşe verdiği oyunları oynamak istiyorum mesala fortnite the long dark falan bunları nası gircem the long darkı seçiyorum ama steamde yok epicte var o yüzden olmuyo bu yüzden de epici bağlamam lazım nası bağlıcam
Arkadaşlar epicin beleşe verdiği oyunları oynamak istiyorum mesala fortnite the long dark falan bunları nası gircem the long darkı seçiyorum ama steamde yok epicte var o yüzden olmuyo bu yüzden de epici bağlamam lazım nası bağlıcam
MR EE 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4,191 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 3,198 Yaş 29 İsim Emre 23 Şubat 2021 #2 Oyunu seçince orada Epic Games logosu çıkacak. Ona tıklayıp Epic hesabına gireceksin.
Schämell 80+ Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 386 23 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 malleo yazmış: Oyunu seçince orada Epic Games logosu çıkacak. Ona tıklayıp Epic hesabına gireceksin. Devamı için tıklayın... Bu şekilde the long dark oynayabilirmiyim steamde yok epicte var ve the long darkta steam yazıyo
malleo yazmış: Oyunu seçince orada Epic Games logosu çıkacak. Ona tıklayıp Epic hesabına gireceksin. Devamı için tıklayın... Bu şekilde the long dark oynayabilirmiyim steamde yok epicte var ve the long darkta steam yazıyo
F fatihmra 80+ Bronze Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 788 En İyi Cevap 1 23 Şubat 2021 #4 bektim the long dark ekli oyniyabilirsin.
MR EE 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4,191 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 3,198 Yaş 29 İsim Emre 23 Şubat 2021 #5 irems78 yazmış: Bu şekilde the long dark oynayabilirmiyim steamde yok epicte var ve the long darkta steam yazıyo Devamı için tıklayın... Bu listeye göre sadece Steam versiyonu uyumlu. Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr
irems78 yazmış: Bu şekilde the long dark oynayabilirmiyim steamde yok epicte var ve the long darkta steam yazıyo Devamı için tıklayın... Bu listeye göre sadece Steam versiyonu uyumlu. Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr