Neler Yeni

GeForce Now Premium Hakkında Sorum Var

lfcshady

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay Gürbüz
geforce nowın bize sunmuş olduğu iki üyelik planı var basic ve premium üyelik
fakat premium hakkında anlamadığım birkaç şey var
ilk olarak
geforce now premium alırsam eğer sıra beklemedenmi oyunlara giriş yapacağım yoksa öncelikli sırammı olacak? ayrıca eğer yinede sıraya giriyorsak globalde premium kullanmış olan arkadaşlara bir sorum var öncelikli sırada bile olsa max ne kadar bekletir?
ikinci olarak
global sunucularda geforce now kullandım ama bedava haliyle ve ben oynarken bazen gerçekten kötü bilgisayarlarla karşılaştım bu insanların iddası cyberpunkta bile 60 fps üstü göstermek değilmiydi neden ben fortnite gibi bir oyunda bile yüksek ayarlarda 30 fps oynamak zorunda kaldım bu durum premium alırsam geçermi?

yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Görüntü kalitesi interneti ise bağlı, pre ile genelde 15dk bekledim.

Beren

80+ Gold
geforce now premium alırsam eğer sıra beklemedenmi oyunlara giriş yapacağım yoksa öncelikli sırammı olacak?
Sıra beklemeden giriş yapacaksın.
global sunucularda geforce now kullandım ama bedava haliyle ve ben oynarken bazen gerçekten kötü bilgisayarlarla karşılaştım bu insanların iddası cyberpunkta bile 60 fps üstü göstermek değilmiydi neden ben fortnite gibi bir oyunda bile yüksek ayarlarda 30 fps oynamak zorunda kaldım bu durum premium alırsam geçermi?
Internet hızınla alakalı bir şey.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Son zamanlarda yoğunluktan dolayı Premium'lara da sıra eklenmişti. Öncelikli olacaksın yani.

Fakat premium alman için beklemeni öneririm 15 Mart'ta Geforce NOW Game+ çıkacak Türkiye sunucularında kullanırsın. Çok daha iyi değerler almış olursun.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
geforce nowın bize sunmuş olduğu iki üyelik planı var basic ve premium üyelik
fakat premium hakkında anlamadığım birkaç şey var
ilk olarak
geforce now premium alırsam eğer sıra beklemedenmi oyunlara giriş yapacağım yoksa öncelikli sırammı olacak? ayrıca eğer yinede sıraya giriyorsak globalde premium kullanmış olan arkadaşlara bir sorum var öncelikli sırada bile olsa max ne kadar bekletir?
ikinci olarak

yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
eğer internetin iyi değilse 30 fps e kısıtlıyor oyunları sen de ondan dolayı 30 fps almışsındır diye düşünüyorum

lfcshady

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay Gürbüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son zamanlarda yoğunluktan dolayı Premium'lara da sıra eklenmişti. Öncelikli olacaksın yani.

Fakat premium alman için beklemeni öneririm 15 Mart'ta Geforce NOW Game+ çıkacak Türkiye sunucularında kullanırsın. Çok daha iyi değerler almış olursun.
öyle yapacağım ben çok önceden biliyor ve kullanıyordum geforce nowu ilk önkayıt yapanlardan biri bendim hatta ama sıralardan çok korkuyorum yayıncılar çok fazla reklamını yaptı ve türkiyede sistem toplamak çok zor olduğundan ilgi büyük olacaktır muhtemelen

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
Top Bottom