Neler Yeni

Geforce Now Steam cloud Play

Arcturus

80+ Bronze
Merhabalar Ben Geforce Now'da Total war three kingdoms Oynamak istiyorum ancak geforce now'da yok ama steam cloud play sayesinde oynayabileceğim ancak kayıt olmam lazım kayıt oluyordumki karşıma bu yazı çıktı ve beni tedirgin etti yazı budur:

Soldaki kutucuğu işaretleyerek, Steam Cloud Gaming Eki'ni "Şirketin Yasal Adı" alanında belirtilen tarafın yetkili bir temsilcisi olarak kabul etmiş olursunuz. Bu Steam Lisans Sözleşmesi, Valve'ın kabulü ile size gönderilen bir e-posta bildirimi ile yürürlüğe girer.

sizce yapsam herhangi bir sıkıntı olurmu ?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhabalar Ben Geforce Now'da Total war three kingdoms Oynamak istiyorum ancak geforce now'da yok ama steam cloud play sayesinde oynayabileceğim ancak kayıt olmam lazım kayıt oluyordumki karşıma bu yazı çıktı ve beni tedirgin etti yazı budur:

Soldaki kutucuğu işaretleyerek, Steam Cloud Gaming Eki'ni "Şirketin Yasal Adı" alanında belirtilen tarafın yetkili bir temsilcisi olarak kabul etmiş olursunuz. Bu Steam Lisans Sözleşmesi, Valve'ın kabulü ile size gönderilen bir e-posta bildirimi ile yürürlüğe girer.

sizce yapsam herhangi bir sıkıntı olurmu ?
ekran görüntüsü atarmısınız

Arcturus

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• geforce now.PNG
    geforce now.PNG
    62.7 KB · Hit: 84

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Mesaj otomatik birleştirildi:

attım
bişey olacağını sanmıyorum hocam sonuçta koskoca valve

bende forza horizon oynamak istiyorum microsoft için böytle bir oyun var mı

Arcturus

80+ Bronze
bişey olacağını sanmıyorum hocam sonuçta koskoca valve

bende forza horizon oynamak istiyorum microsoft için böytle bir oyun var mı
malesef yok ancak steam kütüphanende olan steam cloud play destekleyen her oyunu oynayabilirsin

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
malesef yok ancak steam kütüphanende olan steam cloud play destekleyen her oyunu oynayabilirsin
steamdede oyunum yokki para vererek aldığım bi forza var 25tl ye 2. el hesap almştım zamannda bide 10tl ye ets2 almıştım indirimde

steamdede oyunum yokki para vererek aldığım bi forza var 25tl ye 2. el hesap almştım zamannda bide 10tl ye ets2 almıştım indirimde

Arcturus

80+ Bronze

ets steamden mi? steamdense oynarsın geforce now'da

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ets steamden mi? steamdense oynarsın geforce now'da
aynen steamden oynadım biraz ama multiplayer felan oynayamadığınız için bayıyor bir süre sonra bu aralar hep rocket leuge oynuyorum

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kanka efsane bı yöntem buldum hem çok basit hemde tüm oyunları oynayabiliyorsun steamdeki istersen anlatırım

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular