GeForce Now Sürekli Aynı Hata

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Arkadaşlar öncelikle selam,GeForce Now üzerinden csgo oynamak istiyorum ama sürekli hata veriyor saat gece 1de girsemde aynı sabah 7:30'da girsemde aynı hata sürekli bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• resim_2021-03-17_195419.png
    resim_2021-03-17_195419.png
    424.9 KB · Hit: 96
Sorun sizden kaynaklı değil maalesef. O yüzden bir çözümü de bulunmuyor. Farklı saatlerde girmeyi falan deneyin.

Arkadaşlar öncelikle selam,GeForce Now üzerinden csgo oynamak istiyorum ama sürekli hata veriyor saat gece 1de girsemde aynı sabah 7:30'da girsemde aynı hata sürekli bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
malesefki herkes aynı şeyden şikayetçi sunucu 500 kişiye ulaşınca doluluktan kendini kitliyor sistem , 1 haftaya falan yoğunluk azalır diye düşünüyorum

malesefki herkes aynı şeyden şikayetçi sunucu 500 kişiye ulaşınca doluluktan kendini kitliyor sistem , 1 haftaya falan yoğunluk azalır diye düşünüyorum
Gece 1'de yine 500 Kişi hala deniyor mu oluyor? Gece 3'te falan giricemde insan korkuyor cin vs...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun sizden kaynaklı değil maalesef. O yüzden bir çözümü de bulunmuyor. Farklı saatlerde girmeyi falan deneyin.
Gece 1de aynı sorun sabah 7:30 yine aynı sorum hocam.

5 dakika kadar sürekli denerseniz sistemde saati dolanların yerine sıraya girebiliyorsunuz her girmeye çalıştığımda işe yaradı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,114
Üyeler
189,038
Son üye
yunusBeko
Geri