Yapmanın yolu yok.Geforce Now'da Crusader Kings III Üç oynamak İstiyorum Ancak Nasıl türkçe Yamayla Oynayabileceğimi bilmiyorum Bilen Varmı Acaba
Crusader Kings III
Geforce Now'da Crusader Kings III Üç oynamak İstiyorum Ancak Nasıl türkçe Yamayla Oynayabileceğimi bilmiyorum Bilen Varmı Acaba
Crusader Kings III
dediğimYapamassın malesef.
(Arada bug falan çıkıyo onları yapıp yapabilirisin ama hemen fixleniyo ve her girdiğinde bunu yapman gerekiyo. Yani olmuyo yine.)
Steam topluluğunun yaptığı yamaları mı diyosun ?dediğim
Strategyturk Türkçe Yama 1.0.2
yani Geforce Now'ı Steam'den Açıcam Ve crusader Kings!i indiricem Ve Yamaya abone olucam İnicek Yama Yinede Olmazmı yani hiçbir yolu yokmu?
He o olur. Cities skylines da denemiştim assts mi ne eklemek için. Abone olun oyuny başlatın onda sonra oyuna çık gir yapın. Muhtemelen çalışıcaktır. Ama tam emin değilim yamalardada oluyo mu bilmiyorum.
inşallah olur sorma sebebim oyunu alıcam ve eğer türkçe yama olmazsa 77 tl çöp olucak sağolun teşekkürlerHe o olur. Cities skylines da denemiştim assts mi ne eklemek için. Abone olun oyuny başlatın onda sonra oyuna çık gir yapın. Muhtemelen çalışıcaktır. Ama tam emin değilim yamalardada oluyo mu bilmiyorum.
Bir şey indirmene izin vereceğini sanmıyorum.yani Geforce Now'ı Steam'den Açıcam Ve crusader Kings!i indiricem Ve Yamaya abone olucam İnicek Yama Yinede Olmazmı yani hiçbir yolu yokmu?
İade edersiniz.inşallah olur sorma sebebim oyunu alıcam ve eğer türkçe yama olmazsa 77 TL çöp olucak sağolun teşekkürler