Test yapılacak kısmı bulamadım.Sonuçları paylaşır mısın? Merak ettim.
5 dakikadır bu ekrana bakıyorum ve test yapma kısmını göremedim.Ayarlar kısmında sunucular var. Orada sunucuyu seçip ağ testine tıklamanız gerek.
Çok ilginç bende gözüküyor.5 dakikadır bu ekrana bakıyorum ve test yapma kısmını göremedim.
(Çözünürlük biraz kötü)
Alıntıyı görüntüle
Uygulamayı indirmen gerek galiba.5 dakikadır bu ekrana bakıyorum ve test yapma kısmını göremedim.
(Çözünürlük biraz kötü)
Alıntıyı görüntüle
GeForce now hesabınızdan çıkış yaptığınızda giriş yap kısmının altında diğer ülkeler için sağlayıcılar kısmı var oradan game+ hesabınızla giriş yapıp test edebilirsiniz.Evet sadece uygulamadan oluyor da bende turkcell yok sunucularda.
TesekkurlerGeForce now hesabınızdan çıkış yaptığınızda giriş yap kısmının altında diğer ülkeler için sağlayıcılar kısmı var oradan game+ hesabınızla giriş yapıp test edebilirsiniz.
24 rahat oynatır diye düşünüyorum. 200 bile online olmayan oyunlarda oynatıyordu.12 mb internetim var eskiden 10 11 çekiyordu şimdi 6 7 zor çekiyor ama yinede oynatıyor ve pingim turkcell sunucusnda 24 çıktı ms olarak ama avrupada 200 çıkıyor mb de 3 4 oluyor.