Geforce Now Türkiye Cidden Bıktırdı

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
2 el cs gireyim bi kafa dağıtayım dedim. Premium üyeyim. Sırada 1047 kişi vardı. Şuan 750 lerde. Her sene aynı halt. İndirimler başlayınca marta kadar sıra sorunu oluyor. Ekran kartı probleminden bahsetmiyorum bile. İnsanı bıktırıyorlar.

İnsirimde aldım bende bi yıllık m*l gibi. İade filanda yok muhattap olacak kimaede yok. Sırası ayrı saçma. Verdikleri pc ayrı saçma. Gecikmeler takılmalar ayrı saçma. Amacım mobilde oynamaktı. Pcde bile adam akıllı oynayamıyon ayrı saçma. Gidin internet kafeye daha iyi

İnsirimde aldım bende bi yıllık m*l gibi. İade filanda yok muhattap olacak kimaede yok. Sırası ayrı saçma. Verdikleri pc ayrı saçma. Gecikmeler takılmalar ayrı saçma. Amacım mobilde oynamaktı. Pcde bile adam akıllı oynayamıyon ayrı saçma. Gidin internet kafeye daha iyi
İnternet stabil olduğu sürece sıkıntı çıkarmıyor. Ben yıllardır kullanıyorum. Sırada hep indirim zamanı oluyor. Her sene aynı şey. Kapasite artmalı. Ekran kartları da güncellenmeli artık.

İnternet stabil olduğu sürece sıkıntı çıkarmıyor. Ben yıllardır kullanıyorum. Sırada hep indirim zamanı oluyor. Her sene aynı şey. Kapasite artmalı. Ekran kartları da güncellenmeli artık.
Valla internetim stabil 100. Beklentiye göre değişir. 60fpsde 600p görüntü veriyorsa ne uapayım onu yani. 🤷🏻‍♂️

Valla internetim stabil 100. Beklentiye göre değişir. 60fpsde 600p görüntü veriyorsa ne uapayım onu yani. 🤷🏻‍♂️
Benimde 100. 50 yken bile stabil 1080p alıyordum. Ortalama saatte 1 kez 3-5 saniye görüntüm bozuluyor. Onun dışında pürüzsüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu açtığımda 750 lerdeydi. 35 dk oldu hala 70 kişi var. Hala bitmedi. Sinir krizi geçirmemek için kendimi zor tutuyorum

Son düzenleme:
Ben Nvidia'nın yani Avrupanın sunucularında bazen hiç sıra beklemiyorum, beklersemde bazen 5 kişi falan oluyor max 20 oda çok hızlı bitiyor hemde 30dk yerine 1 saat oynatıyor, evet preniun değilim :)

Bende xbox var şuan, xbox üzerinden steamde ki oyunlarımı oynayayım diye Geforce Now TR alacaktım ama sırf bu sıra muhabbetlerinden dolayı almadım. Parasıda az değil verdiğim paraya tam hizmet beklerim.

Hocam siz hatayı başında yapmışsınız onunla cs oynanmaz ki. Net ıvır zıvır iyi bile olsa max ölüm maçı veya yoldaş oynanır. Üstüne normal oyunculara göre 1-2 saniye daha animasyon var fark etmişsinizdir. Ben 2-3 defa silip tekrar yükledim oyun garip garip yerlerde donup kapanıyordu takım seçme ekranı bile donuyordu. Klasik Geforce Now yaza doğru reklam basar kışa doğru suskun kalır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam siz hatayı başında yapmışsınız onunla cs oynanmaz ki. Net ıvır zıvır iyi bile olsa max ölüm maçı veya yoldaş oynanır. Üstüne normal oyunculara göre 1-2 saniye daha animasyon var fark etmişsinizdir. Ben 2-3 defa silip tekrar yükledim oyun garip garip yerlerde donup kapanıyordu takım seçme ekranı bile donuyordu. Klasik Geforce Now yaza doğru reklam basar kışa doğru suskun kalır.
CS oynanıyor gecikme sorunu yok ama berbat Çöpcell maalesef

CS oynanıyor gecikme sorunu yok ama berbat Çöpcell maalesef
Maalesef evet, siz daha iyi bilirsiniz. Şahsen sadece ölüm maçında level atlamak için giriyordum rahat 35-40 vuruluyor, ama bıçağı çekişi bile normal oyun içinde bana animasyon hissi veriyor. Normal oyuncu bi tık daha bize karşı atik hoplama zıplama gibi gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dostum yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Cs yi de defalarca kez oynadım. Cs de sıkıntı çıkarmıyor. Normal ping 40 ise geforce now ile beraber 60 falan oluyor. Profesyonel bir oyuncu değilsen hiçbir önemi yok. Bende zaten ara sıra takılmak için oynuyorum

maa
Ben Nvidia'nın yani Avrupanın sunucularında bazen hiç sıra beklemiyorum, beklersemde bazen 5 kişi falan oluyor max 20 oda çok hızlı bitiyor hemde 30dk yerine 1 saat oynatıyor, evet preniun değilim :)

Bende xbox var şuan, xbox üzerinden steamde ki oyunlarımı oynayayım diye Geforce Now TR alacaktım ama sırf bu sıra muhabbetlerinden dolayı almadım. Parasıda az değil verdiğim paraya tam hizmet beklerim.
maalesef sorun yalnız trde değil azerbaycana da 30dk yapmışlar galbia avrupa yalnız tr değil tüm türk devletlerinden nefret ediyo gibi...

maa

maalesef sorun yalnız trde değil azerbaycana da 30dk yapmışlar galbia avrupa yalnız tr değil tüm türk devletlerinden nefret ediyo gibi...
Başta güzeldi de şuan hiç iyi değil. Bizde ekran kartlarıda kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,907
Üyeler
188,181
Son üye
emrasln01
Geri