ShiniYasui
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 352
Arkadaşlar anlamadım Steamden bir oyuna girip orda shift tab yaparak bi ekran geliyodu adı aklıma gelmedi o ekranda Webbrowser kısmnda steam yazdığımda hesabıma girilmiş bi şekilde oluyo orda çıkışta yapılmıyo orası sadece bana özelmi yoksa birisi orda Steam yazdığında benim hesabımamı giricek anlamadım.Bu konu hakkında bilginiz varmı yardım ederseniz sevinirim.
Birde GeforceNow'kullanan var öneririm steam arayüzden oyun içindeyken orda youtube girdiğinizde sizin internetinizi kullanmıyor GefroceNowun internetini kullanıyor yani normalde youtubede girince Geforceede küçükte olsa görüntü bozuklugu olur olmassa iyi ama böyle ordan girerseniz oyununuzun görüntüsü kötüleşmez bide orda iken speedtest yapın 1gb internet hızı var mük gözüküyo.
Birde GeforceNow'kullanan var öneririm steam arayüzden oyun içindeyken orda youtube girdiğinizde sizin internetinizi kullanmıyor GefroceNowun internetini kullanıyor yani normalde youtubede girince Geforceede küçükte olsa görüntü bozuklugu olur olmassa iyi ama böyle ordan girerseniz oyununuzun görüntüsü kötüleşmez bide orda iken speedtest yapın 1gb internet hızı var mük gözüküyo.
Son düzenleme: