🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Geforce now alınmaz boosteroid daha iyi
işte onun için ya siz biraz daha bütçeyi yükselticeksiniz şimdiden parçaları almaya başlayacaksınız sistemi kullanacaksınız g-force now ile idare edeceksiniz zaten satın almıssınz sonrada ekran kartı için para biriktiriceksinizDoğru hocam şimdi asus MSI ve diğer kart üreticileri yüksek fiyata satması normal ortalama guzel bir sistem ortalama 50 min 80 k civarina gelecektir diye tahmin ediyorum 5070 5080 gibi sistemler hatta 5080 85 90 civarina cikabilir
Şuan sistem yok elimde sattım geçenlerde telden geforcenow da takılıyorum da ekran küçük kör olcam oynarken xmcjxbxişte onun için ya siz biraz daha bütçeyi yükselticeksiniz şimdiden parçaları almaya başlayacaksınız sistemi kullanacaksınız g-force now ile idare edeceksiniz zaten satın almıssınz sonrada ekran kartı için para biriktiriceksiniz
o zaman sizin monitörede ihtiyacınız var pc nizi sattıysanız elinizde monitörde yokturŞuan sistem yok elimde sattım geçenlerde telden geforcenow da takılıyorum da ekran küçük kör olcam oynarken xmcjxbx
Yok hocam valla klavye mouse gamepad kaldı elimde sadece birde kulaklık en azından ekipmana ücret odemeyecegimo zaman sizin monitörede ihtiyacınız var pc nizi sattıysanız elinizde monitörde yoktur
o zaman siz 15 bin tl içinde monitörde koymanız lazım oda çok zor sistem yapmanız sizin sistemin kalbini oluşturmanız için 30 bin tl ye ihtiyacınız var minimum artık 5000 serisi ekran kartı düşündügünüz için 2k monitör almanız lazım üstüne ryzen 7600 işlemci anakart + ram +ssd +kasa psu ile uzar giderYok hocam valla klavye mouse gamepad kaldı elimde sadece birde kulaklık en azından ekipmana ücret odemeyecegim
Ortalama 5000 serisi için 50 60 gidecek gibi duruyor hocam minimumo zaman siz 15 bin tl içinde monitörde koymanız lazım oda çok zor sistem yapmanız sizin sistemin kalbini oluşturmanız için 30 bin tl ye ihtiyacınız var minimum artık 5000 serisi ekran kartı düşündügünüz için 2k monitör almanız lazım üstüne ryzen 7600 işlemci anakart + ram +ssd +kasa psu ile uzar gider