Eviles61 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 766 Reaksiyon skoru 453 21 Ağustos 2020 #1 Hazır sistemimde bunu aldım. Teknobiyotik tüm sistemlere bunu kullanıyor. - nasıl bir ssd? Kronik sorunu var mı
Hazır sistemimde bunu aldım. Teknobiyotik tüm sistemlere bunu kullanıyor. - nasıl bir ssd? Kronik sorunu var mı
D.Arşivi Cezalı 80+ Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 125 Reaksiyon skoru 81 21 Ağustos 2020 #2 var mı yokmu bilmiyorum ancak biraz daha iyi kaliteli marka seçilebilir.
L LastShot 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 4,890 Reaksiyon skoru 3,292 21 Ağustos 2020 #3 Eviles61 yazmış: Hazır sistemimde bunu aldım. Teknobiyotik tüm sistemlere bunu kullanıyor. - nasıl bir ssd? Kronik sorunu var mı Devamı için tıklayın... Şu anlık bir sorunu yok bu SSD'nin. Umarım ileride de çıkmaz. Hayırlı olsun.
Eviles61 yazmış: Hazır sistemimde bunu aldım. Teknobiyotik tüm sistemlere bunu kullanıyor. - nasıl bir ssd? Kronik sorunu var mı Devamı için tıklayın... Şu anlık bir sorunu yok bu SSD'nin. Umarım ileride de çıkmaz. Hayırlı olsun.
Eviles61 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 766 Reaksiyon skoru 453 21 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 D.Arşivi yazmış: var mı yokmu bilmiyorum ancak biraz daha iyi kaliteli marka seçilebilir. Devamı için tıklayın... Tamamdır dostum sağolasın Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Ağustos 2020 LastShot yazmış: Şu anlık bir sorunu yok bu SSD'nin. Umarım ileride de çıkmaz. Hayırlı olsun. Devamı için tıklayın... Teşekkür ediyorum, sağolasın
D.Arşivi yazmış: var mı yokmu bilmiyorum ancak biraz daha iyi kaliteli marka seçilebilir. Devamı için tıklayın... Tamamdır dostum sağolasın Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Ağustos 2020 LastShot yazmış: Şu anlık bir sorunu yok bu SSD'nin. Umarım ileride de çıkmaz. Hayırlı olsun. Devamı için tıklayın... Teşekkür ediyorum, sağolasın