Gelbura.com güvenilir mi?

Sakultah

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhabalar. Yeni sistem dizmeye başladım. b650 anakart ararken bu siteye denk geldim. MSI PRO B650M-B anakart her yerde 5000 tl civarındayken bu sitede 4180 TL'ye satılmakta. Biraz araştırma yaptım soğutucu alanlar olmuş ama bu şekilde bir alışveriş yapan pek olmamış. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Galata kulesi satıyorlarsa inanma derim.

Merhabalar. Yeni sistem dizmeye başladım. b650 anakart ararken bu siteye denk geldim. MSI PRO B650M-B anakart her yerde 5000 tl civarındayken bu sitede 4180 TL'ye satılmakta. Biraz araştırma yaptım soğutucu alanlar olmuş ama bu şekilde bir alışveriş yapan pek olmamış. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Güvenilir site

Kasa fanı aldım. Güvenilir

Güvenilir moza almıştık.
Mağazası da var oldukça güvenilir endişen olmasın

Riske girmeyi göze alamadım

Ümraniyede merkez magazalari var. Güvenilir firma moza racingin resmi disbirutor veya ithalatciydi galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,747
Üyeler
188,156
Son üye
MusaDoğan29
Geri