Neler Yeni

Gelecek Kaygısı ve hedef belirleme sorunu

Mehmet Anıl

80+ Silver
Tikin var mı? Varsa bu da bir ruh sağlığına girer.Psikolog'un üstü Psikiyatrist.Psikiyatrist üst düzey ilgilenir.En çok psikiyatriye kaygı sorunlarından gidilir.Anksiyete çok yaygın ve bu yüzden psikiyatriye gidilir,psikolog bunu çözemez sadece konuşur ama o şeyi aşmana engel olamaz.İlaç kullanıp kullanmayacağını psikiyatrist karar verir.Her şekilde psikiyatriye gitmek daha az uğraşmanıza fayda olur ve daha etkili iyileşme olur.
Tikin var mı? Varsa bu da bir ruh sağlığına girer.Psikolog'un üstü Psikiyatrist.Psikiyatrist üst düzey ilgilenir.En çok psikiyatriye kaygı sorunlarından gidilir.Anksiyete çok yaygın ve bu yüzden psikiyatriye gidilir,psikolog bunu çözemez sadece konuşur ama o şeyi aşmana engel olamaz.İlaç kullanıp kullanmayacağını psikiyatrist karar verir.Her şekilde psikiyatriye gitmek daha az uğraşmanıza fayda olur ve daha etkili iyileşme olur.
tamam sonuçta delilerde oraya gidiyor

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Herkese merhaba ben 10. sınıf öğrencisiyim hazırlık da okudum. Derslerim aslında ortalamanın üzerinde. Eşit ağırlık seçimi yapacağım öncelikle okuduğum liseden ötürü. Fakat benim gelecekte yapmak istediğim en büyük şey kalıcı olarak yurtdışına gidebilmek veya türkiyede kalırsam da iyi bir iş sahibi olmak. Ailemin durumu iyi sayılır fakat öyle özel üniversiteye verecek 30 40k dolarlarımız yok tabii. Son zamanlarda çok fazla gelecek kaygısı yaşıyorum ne yapacağım ne edeceğim daha şimdiden üniversite ve gelecekle ilgili kaygılanıyorum. Benim size danışmak istediğim şey acaba hangi bölümü ve hangi üniversiteyi hedef belirlemeliyim. Şu an kafam çok karışık olduğu için bir amacım yokmuş gibi geliyor ve son zamanlarda ders de çalışamaz oldum. Eşit ağırlıkta seçebileceğim çok da bir bölüm yok ama sayısal yeteneğimin de hiç olmadığını düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü hayatımda danışığ bunları konuşabileceğim çok fazla insan yok. Teşekkür ederim
ara sıra banada oluyor aynı gelecek kaygısı. hayaline sıkı sıkı tutunmaktan başka çare yok. şahsen ben türkiyede veya yurtdışında sinema okuyup temelli türkiyeden gitmeyi düşünüyorum

Top Bottom