Neler Yeni

Gelecek Olan PCH Sistem Hakkında

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Alperen Çetin
Ben hobi olarak al sat yapıyorum aslında. Ucuz bir sistem gördüğümde almazsam içim içimi yiyor, çok kar koymadan satıyorum zaten

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Bildiğiniz üzere benim al sat yaptıgimi herkes biliyordur 😂 bunu saklamıyorum yakında PC hocası sistemler ile gelecek galiba Story de ona işaret edilmiş sizce al sata gidecek sistemler çıkar mı? Zam geleceği için piyasa ne olur? Birde al sat yapanlar kimler merak ettim ✋ kaldırırsa Sistem alamayanlar onlarada ulaşabilir birbirimizi tanıyalım 😄 niyetimi kötü anlamayın ben yeri geliyor aldığım fiyattan veriyorum yada 1000tl kâr koyuyorum 😊 para birikirmem lazım evlilik var düğün var vs hayırlı haftalar dilerim
bende yapıyorum ancak max 500 koyuyorum üste en az da 350 civarı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
nasıl alıyorsunuz o sınırlı sistemleri anlatsanıza biraz? bazı yerlerde duyduğum gibi gerçekten script falan var mı bu işin içinde?

ben sanırım 1 kere sınırlı stok sistem aldım ama nasıl denk geldi ben de bilmiyorum 30 saniye içinde almıştım...

bu arada 3 kere al sat yaptım ben de en fazla 1000tl kar koydum...şuan elimde 10 sennelik laptop var

moartın 2060 lı pc si vardı onu sattığıma çok pişman oldum ama :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
nasıl alıyorsunuz o sınırlı sistemleri anlatsanıza biraz? bazı yerlerde duyduğum gibi gerçekten script falan var mı bu işin içinde?

ben sanırım 1 kere sınırlı stok sistem aldım ama nasıl denk geldi ben de bilmiyorum 30 saniye içinde almıştım...

bu arada 3 kere al sat yaptım ben de en fazla 1000tl kar koydum...şuan elimde 10 sennelik laptop var

moartın 2060 lı pc si vardı onu sattığıma çok pişman oldum ama :D
Takıp ediyorsun knka birde denk geliyor misal ben çok kaçırdım ya dışarda idim yada siteye giremedim

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
Takıp ediyorsun knka birde denk geliyor misal ben çok kaçırdım ya dışarda idim yada siteye giremedim
ben de çok takip ediyorum forumları yayın saatlerine de denk geliyorum ama internet yavaşlığından mı nedir 3 aldıysam 13 de kaçırmışımdır genel olarak...neyseki şuan param yok koşturmuyorum :D

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Gürkan Yıldırım
yakın zamanda yüksek seviye sistem çıkaracak var mı biliyomusunuz 3070ti ve üstü

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

SadeceSeyf

80+ Gold

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim