Neler Yeni

Gelecek Olan PCH Sistem Hakkında

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,556
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Kesinlikle öyle işlere bulaşmam abi biliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence forumun krali -> @Rosita
dostum bende yamyamlık var bir de indirimleri çok ince yakalarım. geçen itopya 30 sayfa indirim atmış en iyi fiyatı bulup alan sadece ben oldum. :D 2 stok vardı bi tanesini de buradan birine aldırdım. 5k kâr bıraktı sağolsun

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,556
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
dostum bende yamyamlık var bir de indirimleri çok ince yakalarım. geçen itopya 30 sayfa indirim atmış en iyi fiyatı bulup alan sadece ben oldum. :D 2 stok vardı bi tanesini de buradan birine aldırdım. 5k kâr bıraktı sağolsun
Ben yöntemini tahmin ediyorum da neyse bende saklı kalsın 😉

Frukko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan Kaya
Gerçekten nasıl denk getirebiliyorsunuz ben ne zaman satın almaya girsem 2 dk içinde tükenmiş oluyor 😔
Abim bi tane de bize sistem bırak böyle ya bundan sonra full takipçinim 😅

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,556
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gerçekten nasıl denk getirebiliyorsunuz ben ne zaman satın almaya girsem 2 dk içinde tükenmiş oluyor 😔
Abim bi tane de bize sistem bırak böyle ya bundan sonra full takipçinim 😅
Ben o kadar alamıyorum emin ol rosita içimizde en hızlısı

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Emre
Bildiğiniz üzere benim al sat yaptıgimi herkes biliyordur 😂 bunu saklamıyorum yakında PC hocası sistemler ile gelecek galiba Story de ona işaret edilmiş sizce al sata gidecek sistemler çıkar mı? Zam geleceği için piyasa ne olur? Birde al sat yapanlar kimler merak ettim ✋ kaldırırsa Sistem alamayanlar onlarada ulaşabilir birbirimizi tanıyalım 😄 niyetimi kötü anlamayın ben yeri geliyor aldığım fiyattan veriyorum yada 1000tl kâr koyuyorum 😊 para birikirmem lazım evlilik var düğün var vs hayırlı haftalar dilerim
vatan daki pc yi aldıysan satın alabilirim 3070 li olanı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,556
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom