Neler Yeni

Gelmiş Geçmiş En İyi Sistemi Toplayıp, Tavsiye Eden Kanal

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Benim de 3 senelik bir LOL geçmişim var. Şuanda ara verdim diyebiliriz. Oynadığım zaman çok fazla sinirleniyorum ama hiç pişman değilim ya. Ne bileyim bazı arkadaşlarım var, sevgili yapıp iğrenç iğrenç konuşuyorlar. Onlar gibi olmayıp, LOL oynamaktan hiç sıkılmadım. Ama LOL oynamakta adamı baya strese sokuyor be. Yanlış yapınca direk sövüyorlar :D
Beni lütfen o iğrenç muhabbetler edenlerden sanma, ilişkilerimde çok seviyeli birisiyimdir. İstanbul beyfendisi diyebiliriz.

HoYeon Jung

80+ Gold
Sen bide bana sor, 17 yaşımdayım ama hiç sevgili olma taraftarı olmadım. Bazen kızlarla çok yakınlaştığım oldu ama arayı açan tarafta hep bendim. Sonuç olarak kızları bıraktım LoL oynadım şuan çok pişmanım keşke kızlarla düzenli bir ilişki kursaydım, LoL kızlardan daha beter.
Ben bazı kızlarla sadece kanka/arkadaş olmak istiyorum ama onların yanlış anlayabileceklerini düşündüğümden dolayı sürekli konuşmaktan çekiniyorum. Ne bileyim ya ergenler falan işte. Okulumuzda meşhur böyle şeyler. Hemen ortalığa yayılır. Muhammet şunu seviyor falan xd.

HoYeon Jung

80+ Gold
Sen bide bana sor, 17 yaşımdayım ama hiç sevgili olma taraftarı olmadım. Bazen kızlarla çok yakınlaştığım oldu ama arayı açan tarafta hep bendim. Sonuç olarak kızları bıraktım LoL oynadım şuan çok pişmanım keşke kızlarla düzenli bir ilişki kursaydım, LoL kızlardan daha beter.
Biliyorum. Az çok tahmin etmek mümkün :). Zaten size demedim. Yaşıtlarıma dedim. Geçen konuşuyoruz sanki kız tapulu malıymış gibi davranıyor. Ben bunu bizim mahallede buldum ya, çok aldattım bunu falan yazıyor. Midem bulanıyor :D

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Ben bazı kızlarla sadece kanka/arkadaş olmak istiyorum ama onların yanlış anlayabileceklerini düşündüğümden dolayı sürekli konuşmaktan çekiniyorum. Ne bileyim ya ergenler falan işte. Okulumuzda meşhur böyle şeyler. Hemen ortalığa yayılır. Muhammet şunu seviyor falan xd.
O tür şeylerden asla utanma bırak isteyen istediğini konuşsun, senin hakkında dediklerini yapmaya cesaretleri olmadığı için konuşurlar boş boş.

HoYeon Jung

80+ Gold
O tür şeylerden asla utanma bırak isteyen istediğini konuşsun, senin hakkında dediklerini yapmaya cesaretleri olmadığı için konuşurlar boş boş.
Bir de şey var. Derslerimde başarılı olduğum için bana temiz aile çocuğu diye lakap takıp aralarına pek fazla almıyorlar. Bunu yüzüme karşı belli etmiyorlar ama anlayabiliyorum.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Bir de şey var. Derslerimde başarılı olduğum için bana temiz aile çocuğu diye lakap takıp aralarına pek fazla almıyorlar. Bunu yüzüme karşı belli etmiyorlar ama anlayabiliyorum.
Dediğim gibi dostum, sen derslerine iyi çalışırsan ilerde kaliteli çevren olacak. Mesela boğaziçi üniversitesinde arkadaş edinmek var birde doğu illerinde üniversite okuyup arkadaş edinmek var bunlar çok farklı şeyler.

HoYeon Jung

80+ Gold
Dediğim gibi dostum, sen derslerine iyi çalışırsan ilerde kaliteli çevren olacak. Mesela boğaziçi üniversitesinde arkadaş edinmek var birde doğu illerinde üniversite okuyup arkadaş edinmek var bunlar çok farklı şeyler.
Peki hocam. Çok sağolun. Bu dediklerinizi gerçekten çok dikkate alacağım ve derslerime çalışacağım. Hedeflerimi gerçekleştirdiğim zaman hepsinin surat ifadelerini çok merak edeceğim.

EDXw

80+
Peki hocam. Çok sağolun. Bu dediklerinizi gerçekten çok dikkate alacağım ve derslerime çalışacağım. Hedeflerimi gerçekleştirdiğim zaman hepsinin surat ifadelerini çok merak edeceğim.
aga iyi güzelde konu buraya nasıl geldi xd

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
bence en iyisi easter gamers tv adam pc çıkaran kanal değil ama yazın 5k ya çok sağlam 5700xt li sistem çıkarmıştı onu unutamıyorum
hatta ssd yi eşşek james yapınca 4800e düşüyodu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,725
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom