Güvenilir 3-5 iş günü (iyi ihtimalle) sürüyor. Sadece sorun çıkması durumunda çok uğraşıyorsun.Gençlerden bilgisayarı sipariş vereceğim güvenilir mi
Siparis versek kaç güne ulaşır
Ulaşır ulaşır ama kaç güne allah bilirGençlerden bilgisayarı sipariş vereceğim güvenilir mi
imkan varsa kendin git al kargo sorunu çok oluyorGençlerden bilgisayarı sipariş vereceğim güvenilir mi
Pckolikten 18k 6650xt r5 5600 alıcaktim bunu gorrum buna yoneldim her seyde bi sorun cikiyor yaimkan varsa kendin git al kargo sorunu çok oluyor
Sorun çıkarsa örnek ne olur?Güvenilir 3-5 iş günü (iyi ihtimalle) sürüyor. Sadece sorun çıkması durumunda çok uğraşıyorsun.
+ sonsuz. Riskli alınmaz Riske girilmez tşk.Şimdi Gencer Gaming fanboyları gelmeden belirtiyim. Kargo süresi çok uzun. Paketlemesi Kötü. Müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor. Muhatap yok.
En fazla kaç gune gelirGüvenilir ama kargo süreleri çok falza
Arkadaşlar yazmış zaten telefona bakmıyorlar, caymak için her şeyi yaparlar. Yalan yok fiyat olarak çok uygun sistemleri denk geliyor bu aralar ama kendilerini geliştirmeleri lazım. Özellikle destek tarafını.Pckolikten 18k 6650xt r5 5600 alıcaktim bunu gorrum buna yoneldim her seyde bi sorun cikiyor ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun çıkarsa örnek ne olur?