Neler Yeni

Gençer Gaming Kasa Geldi (Sorun Çözüldü)

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Geçmiş olsun knk ben de almayı düşünüyordum aynı ramleri seçtim sonra sipariş verecektim ram stoğu kalmadı belki ram stoğu kalmadığı için size farklı ram göndermişlerdir iletişim kurun stok gelince gönderirler büyük ihtimalle

En İyi Cevap
3
Tuttu

Bunu görüştüm. Şuanda evet tek kalemde kesiyoruz dedi.

Bunun haricinde sorunum çözülmüştür ilk mesajımı editledim konuyla alakalı.
Hocam keşke nasıl çözdüklerinide söyleseydiniz.

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
Hocam keşke nasıl çözdüklerinide söyleseydiniz.
Ramlerimi bugün kargoya verecekler direk. Bana da bir kargo kodu verecekler yanlış ramları göndermek üzere. Müsait olduğunuz bir zamanda gönderin direk dediler. Biz bugün direk sizin ramlerinizi kargoya veriyoruz dendi. Öyle önce siz gönderin sonra biz gönderelim mevzusu falan olmadı yani.

En İyi Cevap
3
Ramlerimi bugün kargoya verecekler direk. Bana da bir kargo kodu verecekler yanlış ramları göndermek üzere. Müsait olduğunuz bir zamanda gönderin direk dediler. Biz bugün direk sizin ramlerinizi kargoya veriyoruz dendi. Öyle önce siz gönderin sonra biz gönderelim mevzusu falan olmadı yani.
İyi bare siz gönderin kontrol edelim dememişler.

ennoxreal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
yakup keskin
Merhaba Sistem geldi. Daha dakka bir gol 1 ramler aldığım ramler değil Noxlarla geldi. Pny RGB ramlerim ortada yok. Aradım açmadılar watsaptanda yazdım henüz bir dönüş yok bakalım bu sorunu nasıl çözecekler.

Eve gidince testlerini yapacağım bakalım inşallah başka sorun çıkmaz.

Edit:
Biraz önce yetkili bir arkadaş gerekli bilgilendirmeleri yaparak sorunumuzu hızlıca çözdü. Çok ilgili ve alakalıydı gerçekten. Nasıl ki sorun gördüğümüzde paylaşım yapıyorsak çözüm bulunduğunda da haklarını vermek gerek diye düşünüyorum. Sonuçta insanlık halidir hata olabilir. Önemli olan hızlıca çözülüp çözülmediğiydi. Gençer gaming bu konuda kendini gösterdi.
Tekrardan Gençer Gamingede burdan teşekkürlerimi iletiyorum.
dostum instagram adreslerinde genelde aktifler bende yaşadığım bi sorun için 5 gün önce yazdım adamlar hala mesajı bile görmediler ama instagramda bakıyolar

Top Bottom