Gençer gaming rezaleti

Reaksiyon skoru
1
Merhaba ben da-c3 isimli sistemi aldım ve deneyimlerimi sizinle paylaşayım Evet ayın 2 sinde sipariş ettiğim sistem elime bugün geldi. 600 watt yazan psu 500 Watt geldi ramler xpg geldi (t force vulcan tuf seçmiştim) üstüne üstlük bilgisayarı açmaya çalıştığımda içine işletim sistemi kurulmadığını gördüm bir daha @gencergaming ten Alışveriş yapmayacağım sorunlarımı çözmezlerse en kısa sürede iadesini gerçekleştireceğim. Donanım arşivininde ismini kirletiyorlar @donanım arşivi @abdullahhacıgül
Pc videosunun linki :

Ekler

• IMG_2608.png
    IMG_2608.png
    349.7 KB · Hit: 115
  • IMG_2606.jpeg
    IMG_2606.jpeg
    1.5 MB · Hit: 129
  • IMG_2605.jpeg
    IMG_2605.jpeg
    1.3 MB · Hit: 120
Merhaba ben da-c3 isimli sistemi aldım ve deneyimlerimi sizinle paylaşayım Evet ayın 2 sinde sipariş ettiğim sistem elime bugün geldi. 600 watt yazan psu 500 Watt geldi ramler xpg geldi (t force vulcan tuf seçmiştim) üstüne üstlük bilgisayarı açmaya çalıştığımda içine işletim sistemi kurulmadığını gördüm bir daha @gencergaming ten Alışveriş yapmayacağım sorunlarımı çözmezlerse en kısa sürede iadesini gerçekleştireceğim. Donanım arşivininde ismini kirletiyorlar @donanım arşivi @abdullahhacıgül
Pc videosunun linki :
@GENCERGAMİNG

Windows kurulmuyor diye biliyorum zaten ama diğer parçaların değişiminden haberdar edilmiş olman lazımdı

Pc videosunun linki :
Bir hata olmuş olabilir adamlar unutmuş olabilir hergün 10 larca sipariş alıyorlar 100 lerce hatta bir hata olmuştur adamlara psuyu ramları gönderirsin asıl sistemdeki olması gereken parçaları gönderirler windows zaten kurulmaz o ekstra alınır ayrıca adamlar isim felanda kirletmiyorlar şuanlık adamlardan açıklama beklemeniz gerekiyor gencergamingde ilgili bir firma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Pariah komik olan nedir

Son düzenleme:
Hayır parça değişiminden haber edilmedi edilse bile aynı muadilinde edilmesi lazım 600w ile 500 w birmi?

Hocam kendileri, forumda tabiri caizse sabıkalı. DA f/p Gencergaming yapmıştı birkaç ay evvel çok arkadaş mağdur oldu uzak durulması gereken bir firma. O olaydan sonra da yine şikayet konuları görüyorduk hep. Uzak durun şahsen incehesap, itopya, gamegaraj gibi yerlerden alışveriş yapmaya çalışmakta fayda olduğunu düşünüyorum

Geri