neden ki ?Evet.
sıvı soğutmaya neden karşı ki
Kısaca açıklayım ;neden ki ?
Ben amazondan msi pro vdh wifii anakart satın almıştım arkadaki pcbe zarar görmüş halde elime ulaştı, msi servisine yolladığımda kullanıcı hatasıyla kırılan parçayı baya bi ücretle tamir edebiliriz demişlerdi bende iptal ettim amazondan aldığım içinde 30 gün geçmeden iade etmiştim hemen. Sizede aynı sorun olursa ve iade almazsa baya sıkıntı yaşarsınız.Dün bir süre 6200den satılıp sonra stoktan kaldırılıp tekrar 1 stokla 6200'e satışa çıkan ROG X570-F'yi almıştım. Bugün aradılar dedilerki ürün teşhir ürünü kutuda biraz az bir zarar var. Sorun çıkarsa asusa gönderin garantisi var dediler. Bizde tamam gönderin dedik. Sizce sorun çıkar mı?
Kısaca açıklayım ;
eski kafa işte eski sıvı soğutma sızdırma patlama olayları yüzünden (kendi sıvı soğutması patlamış) fobisi olmuş.
halden anlıyor demek kiBabam da kule tipici.
5800X3D gibi 5900X' den fazla ısınan işlemciyi soğutmada başarılarKanka babam döndü sıvı soğutma kabul etmiyor allah aşkına ben noctuayla nasıl soğutacam 13600KF'yi? Bende isterim sıvı soğutmayla canavar gibi 13600KF hatta 13700KF bütçe yetiyor.
Kameradan videoyu başlatıp kapıyı açacak adam gitti mi videoyu durdurmadan kutuyı aç bakalımdurmuyor kanka abi dur diyorum işim var diyor kaç kere yaşadım kaçıyor hepsi ne yazık ki