hocam kargolar karışmış gencer gamingi arayıp durumu anlatın.Ne yapayım sizce kulaklık 410tlydi ama bana ddr4 nox apacher ram göndermişler
Açmıyorlarhocam kargolar karışmış gencer gamingi arayıp durumu anlatın.
Diğer kanallardan da iletişime geçmeye çalış , 1 2 hafta içinde cevap vermezlerse de daha fazla uğraşmana değmez.Açmıyorlar
Hocam bu 2 gün içinde ulaşmazlarsa satacağımMail vb. yoluyla da ayrıca ulaşmaya çalış, 1 2 hafta içinde cevap vermezlerse de daha fazla uğraşmana değmez.
1-2 hafta bekliyememHocam bu 2 gün içinde ulaşmazlarsa satacağım
Karışıklık olmuş belliki kulaklık da muhtemelen başka birisine gitmiştir kargo kutusundaki bilgiler kime ait?Hocam bu 2 gün içinde ulaşmazlarsa satacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
1-2 hafta bekliyemem
Hepsi farklı ya kargoda karışıklık var yada gençerde sıkıntı var içerisindeki isim bile farklıDiğer kanallardan da iletişime geçmeye çalış , 1 2 hafta içinde cevap vermezlerse de daha fazla uğraşmana değmez.
Eğer kargoda isim ve bilgiler farklı ise de durumu belirtebilirsin .
Bana ait değil hocam bana kimse ulaşmadı ama ben istanbuldayım manisadaki kargo nasıl bana geliyorKarışıklık olmuş belliki kulaklık da muhtemelen başka birisine gitmiştir kargo kutusundaki bilgiler kime ait?
Diğer giden kişinin bana ulaşmasını bekliyorumKarışıklık olmuş belliki kulaklık da muhtemelen başka birisine gitmiştir kargo kutusundaki bilgiler kime ait?