Benim arkadaşım itopyadan aldı 4 günde geldi sistemi ben gencer gamingden aldım 1 hafta geçti gelmedi bende haqqusa yazdım gen3 almıştım o sayede geldi haqqus olmasa kim bilir kaç günde geldcekti2 gün boyunca onay bekliyor yazdı. Şimdi 2gün oldu hazırlanıyor diyor ne zaman gelir ve kargo ne kadar sürede getirir bilen varsa yazabilirmi ?
Bende haqqusun sistemi aldım yazayımmı bendeBenim arkadaşım itopyadan aldı 4 günde geldi sistemi ben gencer gamingden aldım 1 hafta geçti gelmedi bende haqqusa yazdım gen3 almıştım o sayede geldi haqqus olmasa kim bilir kaç günde geldcekti
Aynen malesefBu Gencer gaming hakkında her gün bir konu var ne dandik site
Bence 2-3 gün daha bekle olmadı wpden onlara yaz yine olmadı haqqusa yazabilirsin oda olmazsa direk iptal vermeni öneririrm dünya para verip o strese girmeni önermiyorumBende haqqusun sistemi aldım yazayımmı bende
Haqqusa yazdım whatsaptan onlarada yazdım sıra var falan dedilerBence 2-3 gün daha bekle olmadı wpden onlara yaz yine olmadı haqqusa yazabilirsin oda olmazsa direk iptal vermeni öneririrm dünya para verip o strese girmeni önermiyorum
Acelen yoksa iptal ver o zmn haqqusun iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama gencer gaming için aynı düşünceleri düşünmüyorumHaqqusa yazdım whatsaptan onlarada yazdım sıra var falan dediler
Bı deniyim gelsin bozuk gelirse falan direk yollucam böyle işmi olur biz dünya para sayalım adamlar 10 gün 20 gün bekletsinAcelen yoksa iptal ver o zmn haqqusun iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama gencer gaming için aynı düşünceleri düşünmüyorum
Ya benim kuzende aldı bilgisayar bozuk çıktı geri yolluyor bende bakıcam öyle bı durum olursa geri yollar paramı alirimGencer gaming yalovada ufak bir mağaza,tabi mahalle bilgisayarcısı değil ama bir mediamarkt ve ya vatan,itopya değil. Yani kurumsal kafayla iş yapmıyorlar pek,Yarın isteyene gider sistemini sorarım agalar. Bu arada sürat kargoda sistemini kaybeden birisi bile var.
Haqquş+GencerGaming+Sürat kargo birleşince çok normal geliyor agalar.