Neler Yeni

Gençer gamingten hazır sistem aldım kaç günde gelir

Crawless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
2 gün boyunca onay bekliyor yazdı. Şimdi 2gün oldu hazırlanıyor diyor ne zaman gelir ve kargo ne kadar sürede getirir bilen varsa yazabilirmi ?

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
gelirse iyidir bir arkadaşın hazır sistemi kargoda kaybolmuştu yanlış hatırlamıyorsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
2 gün boyunca onay bekliyor yazdı. Şimdi 2gün oldu hazırlanıyor diyor ne zaman gelir ve kargo ne kadar sürede getirir bilen varsa yazabilirmi ?
Benim arkadaşım itopyadan aldı 4 günde geldi sistemi ben gencer gamingden aldım 1 hafta geçti gelmedi bende haqqusa yazdım gen3 almıştım o sayede geldi haqqus olmasa kim bilir kaç günde geldcekti

Crawless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim arkadaşım itopyadan aldı 4 günde geldi sistemi ben gencer gamingden aldım 1 hafta geçti gelmedi bende haqqusa yazdım gen3 almıştım o sayede geldi haqqus olmasa kim bilir kaç günde geldcekti
Bende haqqusun sistemi aldım yazayımmı bende

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Bu gençergaming sağlam değil galiba.

Farway

80+ Silver
Gencer gaming yalovada ufak bir mağaza,tabi mahalle bilgisayarcısı değil ama bir mediamarkt ve ya vatan,itopya değil. Yani kurumsal kafayla iş yapmıyorlar pek,Yarın isteyene gider sistemini sorarım agalar. Bu arada sürat kargoda sistemini kaybeden birisi bile var.
Haqquş+GencerGaming+Sürat kargo birleşince çok normal geliyor agalar.

Crawless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
Acelen yoksa iptal ver o zmn haqqusun iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama gencer gaming için aynı düşünceleri düşünmüyorum
Bı deniyim gelsin bozuk gelirse falan direk yollucam böyle işmi olur biz dünya para sayalım adamlar 10 gün 20 gün bekletsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gencer gaming yalovada ufak bir mağaza,tabi mahalle bilgisayarcısı değil ama bir mediamarkt ve ya vatan,itopya değil. Yani kurumsal kafayla iş yapmıyorlar pek,Yarın isteyene gider sistemini sorarım agalar. Bu arada sürat kargoda sistemini kaybeden birisi bile var.
Haqquş+GencerGaming+Sürat kargo birleşince çok normal geliyor agalar.
Ya benim kuzende aldı bilgisayar bozuk çıktı geri yolluyor bende bakıcam öyle bı durum olursa geri yollar paramı alirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hans
1CEF8597-EE34-45DB-9D43-D92CBD9BB2E8.png
Haqqus böyle bir şey paylaşmış bekleyenler arkadaşlar için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular