D drakathx 80+ Silver Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 2,401 Dahası Reaksiyon skoru 512 İsim Burak 25 Ekim 2024 #14 hashasii yazmış: Manuel yaparım ya Devamı için tıklayın... Ara konuş oluyorsa al gel malzemeleri bro neden bekliyorsun Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Ekim 2024 hashasii yazmış: Manuel yaparım ya Devamı için tıklayın... Malzemeleri tek tek aldın dimi hazır sistem secmedin dimi?
hashasii yazmış: Manuel yaparım ya Devamı için tıklayın... Ara konuş oluyorsa al gel malzemeleri bro neden bekliyorsun Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Ekim 2024 hashasii yazmış: Manuel yaparım ya Devamı için tıklayın... Malzemeleri tek tek aldın dimi hazır sistem secmedin dimi?
hashasii 80+ Bronze Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 547 1 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 1.5 hafta oldu ses yok
I iki5lik 80+ Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 81 Dahası Reaksiyon skoru 31 İsim Tayfun Ycl 2 Kasım 2024 #16 hashasii yazmış: 1.5 hafta oldu ses yok Devamı için tıklayın... İki hafta kadar oluyor bende aldım hazır sistem. Sipariş sonrası bir buçuk haftada gelmişti. Ellerinde istediğim kasa yoktu onu bekledim. Geldi mi sizin siparişiniz?
hashasii yazmış: 1.5 hafta oldu ses yok Devamı için tıklayın... İki hafta kadar oluyor bende aldım hazır sistem. Sipariş sonrası bir buçuk haftada gelmişti. Ellerinde istediğim kasa yoktu onu bekledim. Geldi mi sizin siparişiniz?