Leaden_Viever 80+ Bronze Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 1,505 15 Eylül 2023 #14 WhoCares yazmış: talep ediyorsun gönderiyorlar mail adresine çok zor bir şey değil sormak Devamı için tıklayın... normalde talep etmden de göndermeleri gerekiyor
WhoCares yazmış: talep ediyorsun gönderiyorlar mail adresine çok zor bir şey değil sormak Devamı için tıklayın... normalde talep etmden de göndermeleri gerekiyor
Hiuysll 80+ Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 193 Dahası Reaksiyon skoru 105 İsim Halil İbrahim Uysal 15 Eylül 2023 #15 1 hafta içinde mail olarak gönderiyolar faturayı. Anlık fatura şu ana kadar ben hiç almadım açıkçası
Rosita 80+ Silver Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 2,072 Dahası Reaksiyon skoru 1,334 Konum İstanbul İsim Musa İlgilendiği Kategoriler Elektronik 15 Eylül 2023 #16 kargolama aşamasında kablolar illaki oynayabiliyor. ama sen ekran kartını başka sisteme taktım çalışmıyor demişsin. bilgisayarcı nasıl çalıştırdı merak ettim.
kargolama aşamasında kablolar illaki oynayabiliyor. ama sen ekran kartını başka sisteme taktım çalışmıyor demişsin. bilgisayarcı nasıl çalıştırdı merak ettim.
Gkntrk 80+ Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Gökhan 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Faturayı isteğim üzerine gönderdiler . Burdan ilk ve son alışverişim oldu kimseyede tavsiye etmiyorum.
Faturayı isteğim üzerine gönderdiler . Burdan ilk ve son alışverişim oldu kimseyede tavsiye etmiyorum.