Neler Yeni

GencerGaming Dolandırıcılığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

bymeloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Melih Özdöl
Yanlış Bilgilendirme
400 web stoğu 1 er saat arayla 100 er 100 er yayınlanacak deniyor.

Saat 19 ve 20'de 100 er stok satışa çıkıyor ve 30 saniye içinde tükeniyor -o da sözde-

21 ve 22 stokları ise hiç satışa çıkmıyor.

Gerçekten gencergaming in güvenilir bir site olduğuna inanabilmem 21 ve 22 stoklarından ürünü sipariş eden birisi siparişlerim kısmında saat gözükecek şekilde ss atabilir mi?

Aksi halde bunca insanı kandırıp saatlerce bekletmelerinden mütevellit dolandırıcı bir firma olduklarına kanaat getireceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
kiralice geliyo
400 web stoğu 1 er saat arayla 100 er 100 er yayınlanacak deniyor.

Saat 19 ve 20'de 100 er stok satışa çıkıyor ve 30 saniye içinde tükeniyor -o da sözde-

21 ve 22 stokları ise hiç satışa çıkmıyor.

Gerçekten gencergaming in güvenilir bir site olduğuna inanabilmem 21 ve 22 stoklarından ürünü sipariş eden birisi siparişlerim kısmında saat gözükecek şekilde ss atabilir mi?

Aksi halde bunca insanı kandırıp saatlerce bekletmelerinden mütevellit dolandırıcı bir firma olduklarına kanaat getireceğim.
Vallahi hocam, 4 5 saatim boşa gitti diyebilirim. Alan aldı hayırlı olsun al satçılardan bahsetmiyorum bile. Forumda sıkıntısını belirtenlerle adamlar iletişime geçtiler özel olarak onlara lafım yok gerçekten çok fazla ilgi vardı bir de bu taraftan bakmak lazım.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Adamlar sizin için bir şey yapmaya çalışıyor, tamam ellerine yüzlerine bulaştırdılar ama bunun adı dolandırıcılık değildir. Saygılar.

Oriax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
her şeyi geçtim 4 saatlik stok işi de çok saçma linkin 1 saat sonra açılması da ben bu sistemi cok istiyodum youtube shorts videosundan beri takipteyim her storyi izliyorum çıktığı an alıyım diye ama link 1 saat sonra stoklar saatli niye uğraştım ki ben o zaman

Phanzox

80+ Silver
Harbi merak ettim alan biri ss atsa iyi olur.

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mahmut
boş işler arkadaşlar her seferinde aynısı gidin biraz para verip alın sisteminizi yapacak bir sey yok

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Mağazadan alabilirsin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom