Neler Yeni

Çözüldü✓ Gençergaming Guvenilirmi??

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf
Bu zamlardan once kendime bi sistem almayi düşünüyorum ve suan piyasada en fp sistemler gençergaming'te ama araştırdığımda insanlar farklı seyler diyo bu konuya bir açıklık getirebilirmisiniz?

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
Evet Güvenilir

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Mr.White

80+ Bronze
Güvenilir sorun yok.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Bu zamlardan once kendime bi sistem almayi düşünüyorum ve suan piyasada en fp sistemler gençergaming'te ama araştırdığımda insanlar farklı seyler diyo bu konuya bir açıklık getirebilirmisiniz?
Güvenilir ama bir problem çıkarsa zor destek alırsınız. Ayrıca fiyatları zaten çok iyi değil fp gibi görünüyor olabilir ama performans kısmı tartışılır.

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
2-3 ay önce bende sistemi gencerden almıştım. Kargolanma paketleme veya üründe bir problem yaşamadım.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Yani ürünü eline verir sonra bize müsade der çıkar ama ürünü alırsın.

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf
Güvenilir ama bir problem çıkarsa zor destek alırsınız. Ayrıca fiyatları zaten çok iyi değil fp gibi görünüyor olabilir ama performans kısmı tartışılır.
Perfomans kısmında ne gibi bir problemmi varki? Aldigim sistemin ozelikleri belli yoksa bilmedigim baska biseymi var ?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Perfomans kısmında ne gibi bir problemmi varki? Aldigim sistemin ozelikleri belli yoksa bilmedigim baska biseymi var ?
Şöyle söyleyeyim gencerde gamegaraj gibi bir site , özellikle anakart , ram ekran kartı kasa gibi parçalarda düşük kaliteli ucuz veya no name parçalar kullanıyorlar bundan dolayı genelde sistemlerde ucuz oluyor. Şahsen ben önermem ilgisiz bir firma ve gamegaraj kadar kalitesiz. Onun yerine gaminggen,itopya,incehesap, sinerji bu sitelere bakmanı öneririm.

Roscoyt

80+
Tabi ki güvenilir alışveriş yapabilirsin.

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf
Şöyle söyleyeyim gencerde gamegaraj gibi bir site , özellikle anakart , ram ekran kartı kasa gibi parçalarda düşük kaliteli ucuz veya no name parçalar kullanıyorlar bundan dolayı genelde sistemlerde ucuz oluyor. Şahsen ben önermem ilgisiz bir firma ve gamegaraj kadar kalitesiz. Onun yerine gaminggen,itopya,incehesap, sinerji bu sitelere bakmanı öneririm.
Evet dediginiz siteler daha iyi ama en yakin zamanda bir sistem alicam ve suan bu sitelerde bu fiyata bir sistem yok

Bu parcalar beni vok uzun olmayan bir sure idare etse yeter ve alcagim sistem zaten şuan tek sıkıntılı parca ssd gibi gozukuyo o yuzden pek problem etmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet dediginiz siteler daha iyi ama en yakin zamanda bir sistem alicam ve suan bu sitelerde bu fiyata bir sistem yok

Bu parcalar beni vok uzun olmayan bir sure idare etse yeter ve alcagim sistem zaten şuan tek sıkıntılı parca ssd gibi gozukuyo o yuzden pek problem etmiyorum
Aslinda bu fiyata sistem var ama yani sahsen 5600+6700 almak varken 5500+4060 almak aklima yatmıyor

Top Bottom