Tamamdır sağolun@GENCERGAMİNG tabii ki güvenilir.
Güvenilir ama bir problem çıkarsa zor destek alırsınız. Ayrıca fiyatları zaten çok iyi değil fp gibi görünüyor olabilir ama performans kısmı tartışılır.Bu zamlardan once kendime bi sistem almayi düşünüyorum ve suan piyasada en fp sistemler gençergaming'te ama araştırdığımda insanlar farklı seyler diyo bu konuya bir açıklık getirebilirmisiniz?
Perfomans kısmında ne gibi bir problemmi varki? Aldigim sistemin ozelikleri belli yoksa bilmedigim baska biseymi var ?Güvenilir ama bir problem çıkarsa zor destek alırsınız. Ayrıca fiyatları zaten çok iyi değil fp gibi görünüyor olabilir ama performans kısmı tartışılır.
Şöyle söyleyeyim gencerde gamegaraj gibi bir site , özellikle anakart , ram ekran kartı kasa gibi parçalarda düşük kaliteli ucuz veya no name parçalar kullanıyorlar bundan dolayı genelde sistemlerde ucuz oluyor. Şahsen ben önermem ilgisiz bir firma ve gamegaraj kadar kalitesiz. Onun yerine gaminggen,itopya,incehesap, sinerji bu sitelere bakmanı öneririm.Perfomans kısmında ne gibi bir problemmi varki? Aldigim sistemin ozelikleri belli yoksa bilmedigim baska biseymi var ?
Tabi ki güvenilir alışveriş yapabilirsin.Bu zamlardan once kendime bi sistem almayi düşünüyorum ve suan piyasada en fp sistemler gençergaming'te ama araştırdığımda insanlar farklı seyler diyo bu konuya bir açıklık getirebilirmisiniz?
Evet dediginiz siteler daha iyi ama en yakin zamanda bir sistem alicam ve suan bu sitelerde bu fiyata bir sistem yokŞöyle söyleyeyim gencerde gamegaraj gibi bir site , özellikle anakart , ram ekran kartı kasa gibi parçalarda düşük kaliteli ucuz veya no name parçalar kullanıyorlar bundan dolayı genelde sistemlerde ucuz oluyor. Şahsen ben önermem ilgisiz bir firma ve gamegaraj kadar kalitesiz. Onun yerine gaminggen,itopya,incehesap, sinerji bu sitelere bakmanı öneririm.
Aslinda bu fiyata sistem var ama yani sahsen 5600+6700 almak varken 5500+4060 almak aklima yatmıyorEvet dediginiz siteler daha iyi ama en yakin zamanda bir sistem alicam ve suan bu sitelerde bu fiyata bir sistem yok
Bu parcalar beni vok uzun olmayan bir sure idare etse yeter ve alcagim sistem zaten şuan tek sıkıntılı parca ssd gibi gozukuyo o yuzden pek problem etmiyorum