Neler Yeni

Gencergaming'den Aldığım Ürünle İlgili Sorunlar müdürden engel yedim

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
burak
DİREKT DAVAYI PATLAT. Hele engel atmış, net kazanır, tazminat alırsın bence.
hocam öğrenciyim dava açarsam avukat fln min 6,7 k tutar ve itiraz ederlerse süreçte uzar donanım arşivi pc hocasına mail atıcam başka seçenek aklıma gelmiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaybettiğin zamanına değeceğini düşünüyorsan uğraş değmeyeceğini düşünüyorsan git bırak birine gitsin.
Yine para eder sistemin üstüne koyar alırsın.Ama yerinde olsam acımam aga uğraşacak gücün varsa uğraş bunlarla.
Sana garantili ürün veriyor sonuçta ne demek 1 sene garantisi dolmuş kart göndermek.
hocam uğraşıcak gücüm yok satsam üzerine koyamam o yüzden donanım arşivi pc hocasına fln mail atıcam sizce dönüş yardımcı olurlar mı

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak
hocam öğrenciyim dava açarsam avukat fln min 6,7 k tutar ve itiraz ederlerse süreçte uzar donanım arşivi pc hocasına mail atıcam başka seçenek aklıma gelmiyo
Hocam o zaman sana temiz bir taktik vereyim, 500 TL bütçeyi ayırıyorsun, başlıyorsun yayıncılara bağış atmaya, de ki "böyle böyle oldu, yöneticiye yazdım, engelledi" falan, illaki duyulur, karala isimlerini , kesin bir şekilde duyurursun. Jahrein'e , Elraen'e falan filan bağış at.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,355
İsim
.

hocam uğraşıcak gücüm yok satsam üzerine koyamam o yüzden donanım arşivi pc hocasına fln mail atıcam sizce dönüş yardımcı olurlar mı
Zannetmiyorum ama denemekte fayda var kral istersen dene.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,355
İsim
.
Hocam o zaman sana temiz bir taktik vermeyim, 500 TL bütçeyi ayırıyorsun, başlıyorsun yayıncılar bağış atmaya, de ki "böyle böyle oldu, yöneticiye yazdım, engelledi" falan, illaki duyulur, karala isimlerini **, kesin bir şekilde duyurursun. Jahrein'e , Elraen'e falan filan bağış at.

Hocam arkadaş doğru söylüyor senin elinde asusdan kanıtların var.Sana bariz 1 senesi dolmuş kart göndermişler.
Eğerki video çekersen yada dediği gibi bağış falan atıpda duyuyursan adını müşteri memnuniyeti adına yardımcı olabilirler.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Alperen
Hocam o zaman sana temiz bir taktik vereyim, 500 TL bütçeyi ayırıyorsun, başlıyorsun yayıncılara bağış atmaya, de ki "böyle böyle oldu, yöneticiye yazdım, engelledi" falan, illaki duyulur, karala isimlerini , kesin bir şekilde duyurursun. Jahrein'e , Elraen'e falan filan bağış at.
arkadaşın dediğini videoyuna iletmeye çalış bağış ile

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
burak
arkadaşın dediğini videoyuna iletmeye çalış bağış ile
yazdım hocam firmada tanıdığı yokmuş

Hocam arkadaş doğru söylüyor senin elinde asusdan kanıtların var.Sana bariz 1 senesi dolmuş kart göndermişler.
Eğerki video çekersen yada dediği gibi bağış falan atıpda duyuyursan adını müşteri memnuniyeti adına yardımcı olabilirler.
hocam thh süreci ne kadar sürebilir bilginiz varmıdır veya arkadaşın dediği gibi dava açarsam tazminat öderlermi

Son düzenleme:

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
M.Rüzgar Özen
yazdım hocam firmada tanıdığı yokmuş

hocam thh süreci ne kadar sürebilir bilginiz varmıdır veya arkadaşın dediği gibi dava açarsam tazminat öderlermi
Tazminat ödemiyorlar, avukat masraflarını kitlemiştim ama ben.

Tazminat varsada bi bak

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
M.Rüzgar Özen
hocam süreç ne kadar sürdü aynı firmada mı sorun yaşadınız
Bizim dükkana sipariş yapmıştık, 7 ay içerisinde çözdüm ben sorunu. Aynı firma ve zaten kendilerine mail yolundanda biraz kıstırdığım için bi üst model işlemci aldık sağolsunlar. .D

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
burak
Bizim dükkana sipariş yapmıştık, 7 ay içerisinde çözdüm ben sorunu. Aynı firma ve zaten kendilerine mail yolundanda biraz kıstırdığım için bi üst model işlemci aldık sağolsunlar.
hocam banada bi üst ekran kartı için 300 tl indirip yaparız denmişti

Bizim dükkana sipariş yapmıştık, 7 ay içerisinde çözdüm ben sorunu. Aynı firma ve zaten kendilerine mail yolundanda biraz kıstırdığım için bi üst model işlemci aldık sağolsunlar. .D
7 ay çok fazlaymış thhye mi başvurdunuz yoksa dava mı açtınız

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
M.Rüzgar Özen
hocam banada bi üst ekran kartı için 300 tl indirip yaparız denmişti

7 ay çok fazlaymış thhye mi başvurdunuz yoksa dava mı açtınız
Thh'ye başvurdum, lütfen sende başvur bu şekilde yaptıkları yanlarına kalırsa yapmaya devam ederler. Bursadaysan avukat önerebilirim.

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
burak
Thh'ye başvurdum, lütfen sende başvur bu şekilde yaptıkları yanlarına kalırsa yapmaya devam ederler. Bursadaysan avukat önerebilirim.
izmirdeyim hocam bende yanlarına kalmasını istemiyorum ama işlerim bilgisayar üzerinden olduğu için satmayıda düşünüyorum ama satsam yarı fiyatına gider diye korkuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,655
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom