Neler Yeni

Yardım Genel kullanım için 8-10bin arasında laptop arıyorum.

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Demirci
Selamün aleyküm dostlar, bana 8000-10000 arasında bir laptop lazım. Aklımdaki markalar Asus, MSI, Dell ve Acer. Pek oyun oynayan birisi değilim daha çok genel kullanım, web tasarım ve discord bot kodlama gibi şeylerde kullanacağım. Oyun olarak arada bir LoL, Metin2 ve bazı bağımsız yapımcıların oyunlarını oynarım.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,510
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Aleykümselam. Anladığım kadarıyla sizin için fazla performanslı bir şeye gerek yok. Bu yüzden size ekran kartı biraz zayıf ama işlemcisi ve kasası daha iyi olan Asus Rog'u öneririm.
Tek kanal RAM ile geleceğini düşünüyorum, MUX olmadığı için de çift kanal RAM kullanmanız daha iyi olur.

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Bence hiç iyi olmaz. Depolama ve 16 GB RAM için mi onu attınız? 4800H daha güçlü bir işlemci. Depolama ve RAM sonra da yükseltilebilir. Dediğim gibi, ROG daha kaliteli. TUF ise alt serisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki onun yerine şu nasıl olur sizce. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fx506lha14-hn004a14-intel-core-i5-10300h-8gb-1tb--512gb-ssd-gtx-1650-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000F212B?magaza=Arcadia+Bilişim&url_src=and-product-detail

RGB sevmediğim için ona ek para vermek pek hoşuma gitmiyor.

O yüzden yakın fiyatlara farklı cihazlar varsa onlara bakmayı tercih ediyorum.
Olay RGB değil, kalite. Işıkları kapatıverirsiniz ama kasanın kalitesini arttırabilir misiniz?

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Demirci
Ahh anladım, bu konuda pek bilgim yok tuf serisini daha üst bir seri sanıyordum, o zaman bu attığınız laptop'a bir bakacağım. Birde bu laptop haricinde bana 1 2 daha alternatif verebilir misiniz. ( Hemen şimdi almayacağım için stok olmama veya indirime girme gibi durumlar için )

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Bunun dışında kalan laptopların çoğunun özellikleri benzer, kalite bakımından yani. Yakın özellikli varsa da donanımı daha düşük olabiliyor. Bir örnek bırakayım:
Bunun da kasası Rog ile benzer kaliteye sahip ama işlemcisi daha düşük.

Bravo 15, IdeaPad Gaming 3 Ryzen, TUF F ve Nitro 5 gibi modellere yönelebilirsiniz ancak ROG'un, Omen'in ve GL'nin daha kaliteli olduğunu bilin.

Bu bütçenizi biraz aşıyor ama bu da kalitelilerden:

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Demirci
Bunun dışında kalan laptopların çoğunun özellikleri benzer, kalite bakımından yani. Yakın özellikli varsa da donanımı daha düşük olabiliyor. Bir örnek bırakayım:
Bunun da kasası Rog ile benzer kaliteye sahip ama işlemcisi daha düşük.

Bravo 15, IdeaPad Gaming 3 Ryzen, TUF F ve Nitro 5 gibi modellere yönelebilirsiniz ancak ROG'un, Omen'in ve GL'nin daha kaliteli olduğunu bilin.

Bu bütçenizi biraz aşıyor ama bu da kalitelilerden:
Tamamdır bunları aklımda bulunduracağım. Yardımınız için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,296
Üyeler
165,330
Son üye
enesgoker
Top Bottom