Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
9k güzel bir fiyat Şuanda Huawein Mağazalarla Görüşüp İndirimli Olarak Verdiği Fiyat 9999tl güzel fiyatÖğrenciler için, yazılım için, basit programlar için, genel kullanım için gayet uygun bir cihaz. Bu fiyat bandında daha performanslısı bulunabilir ancak daha kalitesi bulunamaz. İstediğiniz soruları sorabilirsiniz.
Laptop linki: link
Aynı işlemci ve hemen hemen aynı özelliklere sahipler. Monster Huma serisi ile Huawei MateBook D15 serisi bir tutulamaz ama. Önerim Huawei. Ayrıca içerisinde Windows 11 Home işletim sistemi mevcut. Biliyorum özellik olarak sayılamaz ancak kimilerimiz için çok önemli bu durum.Huma H5 V3.1 15,6" İş Bilgisayarı | Monster Notebook
Huma H5 V3.1 15,6" İş Bilgisayarı, yeni Intel Core Intel i5-1135G7 işlemcisi ve 165 Hz IPS ekranıyla tepki süresini en aza indirerek hızına ayak uyduruyor!www.monsternotebook.com.tr
Bu daha mantikli olmaz mi? 9500 TL
aynı değil bu arada ssd boyut farkı da var ek olarak ekran 165 hzAynı işlemci ve hemen hemen aynı özelliklere sahipler. Monster Huma serisi ile Huawei MateBook D15 serisi bir tutulamaz ama. Önerim Huawei. Ayrıca içerisinde Windows 11 Home işletim sistemi mevcut. Biliyorum özellik olarak sayılamaz ancak kimilerimiz için çok önemli bu durum.
165 Hz ekran hiçbir işe yaramayacak. Oyun oynanabilecek bir cihaz değil bu. Arada sadece SSD farkı var diyebiliriz. Huawei'de hangi SSD kullanılmış bilmiyorum ama Monster'daki SSD vasatın üstü.aynı değil bu arada ssd boyut farkı da var ek olarak ekran 165 hz
ssd kalitesi olarak haklı olabilirsin ama 165hz işe yaramayacak lafına katılmıyorum ekranın akıcılığında 60 tan 90 a geçerken bile fark var iken 60-165 arası bayağı fark eder oyun oynamasına gerek yok.165 Hz ekran hiçbir işe yaramayacak. Oyun oynanabilecek bir cihaz değil bu. Arada sadece SSD farkı var diyebiliriz. Huawei'de hangi SSD kullanılmış bilmiyorum ama Monster'daki SSD vasatın üstü.
60 Hz de olsa genel kullanıcı için gayet yeterli bu arada. Ben Hz'in fazla olmasının bir anlamı yok demek istemiştim. Her şeyden önce kalite olarak yan yana bile duramazlar. Huawei gerçekten daha kaliteli.ssd kalitesi olarak haklı olabilirsin ama 165hz işe yaramayacak lafına katılmıyorum ekranın akıcılığında 60 tan 90 a geçerken bile fark var iken 60-165 arası bayağı fark eder oyun oynamasına gerek yok.