Neler Yeni

Öneri Genel Kullanım İçin 9.000 TL Bütçeye En iyi Laptop Önerisi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Öğrenciler için, yazılım için, basit programlar için, genel kullanım için gayet uygun bir cihaz. Bu fiyat bandında daha performanslısı bulunabilir ancak daha kalitesi bulunamaz. İstediğiniz soruları sorabilirsiniz.

Laptop linki: link

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Eyupcan
Öğrenciler için, yazılım için, basit programlar için, genel kullanım için gayet uygun bir cihaz. Bu fiyat bandında daha performanslısı bulunabilir ancak daha kalitesi bulunamaz. İstediğiniz soruları sorabilirsiniz.

Laptop linki: link
9k güzel bir fiyat Şuanda Huawein Mağazalarla Görüşüp İndirimli Olarak Verdiği Fiyat 9999tl güzel fiyat 🔥

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu daha mantikli olmaz mi? 9500 TL
Aynı işlemci ve hemen hemen aynı özelliklere sahipler. Monster Huma serisi ile Huawei MateBook D15 serisi bir tutulamaz ama. Önerim Huawei. Ayrıca içerisinde Windows 11 Home işletim sistemi mevcut. Biliyorum özellik olarak sayılamaz ancak kimilerimiz için çok önemli bu durum.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Peder kullanıyor işi için gayet güzel cihaz. Tavsiye ederim.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynı işlemci ve hemen hemen aynı özelliklere sahipler. Monster Huma serisi ile Huawei MateBook D15 serisi bir tutulamaz ama. Önerim Huawei. Ayrıca içerisinde Windows 11 Home işletim sistemi mevcut. Biliyorum özellik olarak sayılamaz ancak kimilerimiz için çok önemli bu durum.
aynı değil bu arada ssd boyut farkı da var ek olarak ekran 165 hz

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı değil bu arada ssd boyut farkı da var ek olarak ekran 165 hz
165 Hz ekran hiçbir işe yaramayacak. Oyun oynanabilecek bir cihaz değil bu. Arada sadece SSD farkı var diyebiliriz. Huawei'de hangi SSD kullanılmış bilmiyorum ama Monster'daki SSD vasatın üstü.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
165 Hz ekran hiçbir işe yaramayacak. Oyun oynanabilecek bir cihaz değil bu. Arada sadece SSD farkı var diyebiliriz. Huawei'de hangi SSD kullanılmış bilmiyorum ama Monster'daki SSD vasatın üstü.
ssd kalitesi olarak haklı olabilirsin ama 165hz işe yaramayacak lafına katılmıyorum ekranın akıcılığında 60 tan 90 a geçerken bile fark var iken 60-165 arası bayağı fark eder oyun oynamasına gerek yok.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
ssd kalitesi olarak haklı olabilirsin ama 165hz işe yaramayacak lafına katılmıyorum ekranın akıcılığında 60 tan 90 a geçerken bile fark var iken 60-165 arası bayağı fark eder oyun oynamasına gerek yok.
60 Hz de olsa genel kullanıcı için gayet yeterli bu arada. Ben Hz'in fazla olmasının bir anlamı yok demek istemiştim. Her şeyden önce kalite olarak yan yana bile duramazlar. Huawei gerçekten daha kaliteli.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Güzel ve bence oyun da oynanabilir. 4 sene kadar Lenovo IdeaPad 320 kullandım, i5-8 ve Radeon 530 vardı ama pek çok oyunu yüksek grafikte, GTA V gibi oyunları düşük-orta ayarlarda oynayabildim. Son zamanlarda Valorant'ta 90-100 fps'leri gördüm, olması gereken nedir bilmem ama benim için yeterliydi, 40+ kill aldığım maçlar oldu 😄 Dediğiniz gibi bunlar genel kullanıcı için, ama alan oyunsuz da kalmaz, işini görür diye düşünüyorum 👍🏻 Ayriyeten 60 hert yeterli, yıllarca 59 hz mat ekranda oynayıp internet kafede çok kaliteli ekranlar gördüm ama arada gittiğim içindir herhalde, aşırı fark hissedemedim 🤷🏻‍♂️

Top Bottom