Öneri Genel Kullanım İçin Kulaklık Önerisi / 750 TL

Mesela profesyoneller bile 15 yıllık stüdyo kulakliğı kullaniyor. Cloud ll hala alınır. Anakartınız nedir? Ona gore Cloud Alpha alın ya da almayın diyeceğim. Madem Cloud ll içinize sinmedi onu deneyelim.
Henüz almadım ama ASUS ROG STRIX B550-E GAMING düşünüyorum. Belki biraz daha bütçeden kısabilirim ama B550 serisi bir kart olacak kesin.

Henüz almadım ama ASUS ROG STRIX B550-E GAMING düşünüyorum. Belki biraz daha bütçeden kısabilirim ama B550 serisi bir kart olacak kesin.
Alpha al geç arkana bakma 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalniz çok pahalıymıs. Değmez. Tomahawk Max alın bence. Ya da 1500tl ye bir X570 anakart. Hangi işlemci ile kullanacaksın?

Merhaba arkadaşlar,

Müzik dinlemek, film/dizi izlemek ve oyun oynamak amaçlı kullanacağım fakat oynadığım oyunlar rekabetçi oyunlar değil. Daha çok strateji ve hikaye temalı oyunlar. Yani öyle ses kasma ve 7.1 muhabbetlerine girmeyelim hiç.
Bunun dışında malum virüs nedeniyle toplantılar da internet üzerinden yapılmaya başlandı. O yüzden mikrofon kalitesi de önemli benim için. Arkadan cızırtı, uğultu gelmemesi lazım.
Bütçe olarak 750 TL'ye kadar çıkabilirim.

Şu özelliği de olsa fena olmaz diyebileceğim özellikler:
Kablosunun çıkarılabilir olması,
Mikrofonunun çıkarılabilir/arkaya katlanabilir olması,
Kulak padlerinin değiştirilebilir olması,
Telefonlarla da kullanılabilir olması.
Steel series alma çok pahalı ve fiyatının kulaklığı değil mesela arctis 1 yerine hs35 daha mantıklı hs50 de şahane ama corsair voide bakın

Alpha al geç arkana bakma 😃

Yalniz çok pahalıymıs. Değmez. Tomahawk Max alın bence.
Evet ben olsam onu alırım

Void ses olarak iyi aslında. Ama HS tercoh ederdim.
Dostum voidin kalitesi çok fena bir şey tasarımı ateş ediyor zaten ama o boru gibi mikrofonu yukarı kaldırmaktansa sökmeyi tercih ederdim

Evet ben olsam onu alırım

Dostum voidin kalitesi çok fena bir şey tasarımı ateş ediyor zaten ama o boru gibi mikrofonu yukarı kaldırmaktansa sökmeyi tercih ederdim
Aynen. Sesi efsane ona lafım yok zaten. Ama HS tercih ederdim Corsair de Virtuoso dışında :D.

Merhaba arkadaşlar,

Müzik dinlemek, film/dizi izlemek ve oyun oynamak amaçlı kullanacağım fakat oynadığım oyunlar rekabetçi oyunlar değil. Daha çok strateji ve hikaye temalı oyunlar. Yani öyle ses kasma ve 7.1 muhabbetlerine girmeyelim hiç.
Bunun dışında malum virüs nedeniyle toplantılar da internet üzerinden yapılmaya başlandı. O yüzden mikrofon kalitesi de önemli benim için. Arkadan cızırtı, uğultu gelmemesi lazım.
Bütçe olarak 750 TL'ye kadar çıkabilirim.

Şu özelliği de olsa fena olmaz diyebileceğim özellikler:
Kablosunun çıkarılabilir olması,
Mikrofonunun çıkarılabilir/arkaya katlanabilir olması,
Kulak padlerinin değiştirilebilir olması,
Telefonlarla da kullanılabilir olması.
tek kelimeyle cloud II dinleyen bilir kalitesini.

Şansıma Gaming Gecesinde çıktı Cloud II, o kadar övüyorsanız bir bildiğiniz vardır :D Yetişebilirsem alacağım.

Son durum ne hocam? Alabildiniz mi?
Evet hocam alabildim. Sağlam bir şekikde gelirse bi beş yıl kullanırım ben bunu :) Ekran kartı ve anakartı da aldım mı 4 aylık bilgisayar toplama serüveni sona erecek inşallah :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri