Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,562
Corsair ona bin basar ben onu alırdımAynı fiyata Arctis 5 2019 edition buldum. İkisi arasından hangisini tercih edersiniz?
Corsair ona bin basar ben onu alırdımAynı fiyata Arctis 5 2019 edition buldum. İkisi arasından hangisini tercih edersiniz?
Henüz almadım ama ASUS ROG STRIX B550-E GAMING düşünüyorum. Belki biraz daha bütçeden kısabilirim ama B550 serisi bir kart olacak kesin.Mesela profesyoneller bile 15 yıllık stüdyo kulakliğı kullaniyor. Cloud ll hala alınır. Anakartınız nedir? Ona gore Cloud Alpha alın ya da almayın diyeceğim. Madem Cloud ll içinize sinmedi onu deneyelim.
Alpha al geç arkana bakmaHenüz almadım ama ASUS ROG STRIX B550-E GAMING düşünüyorum. Belki biraz daha bütçeden kısabilirim ama B550 serisi bir kart olacak kesin.
Yalniz çok pahalıymıs. Değmez. Tomahawk Max alın bence. Ya da 1500tl ye bir X570 anakart. Hangi işlemci ile kullanacaksın?Henüz almadım ama ASUS ROG STRIX B550-E GAMING düşünüyorum. Belki biraz daha bütçeden kısabilirim ama B550 serisi bir kart olacak kesin.
Steel series alma çok pahalı ve fiyatının kulaklığı değil mesela arctis 1 yerine hs35 daha mantıklı hs50 de şahane ama corsair voide bakınMerhaba arkadaşlar,
Müzik dinlemek, film/dizi izlemek ve oyun oynamak amaçlı kullanacağım fakat oynadığım oyunlar rekabetçi oyunlar değil. Daha çok strateji ve hikaye temalı oyunlar. Yani öyle ses kasma ve 7.1 muhabbetlerine girmeyelim hiç.
Bunun dışında malum virüs nedeniyle toplantılar da internet üzerinden yapılmaya başlandı. O yüzden mikrofon kalitesi de önemli benim için. Arkadan cızırtı, uğultu gelmemesi lazım.
Bütçe olarak 750 TL'ye kadar çıkabilirim.
Şu özelliği de olsa fena olmaz diyebileceğim özellikler:
Kablosunun çıkarılabilir olması,
Mikrofonunun çıkarılabilir/arkaya katlanabilir olması,
Kulak padlerinin değiştirilebilir olması,
Telefonlarla da kullanılabilir olması.
Void ses olarak iyi aslında. Ama HS tercoh ederdim.Steel series alma çok pahalı ve fiyatının kulaklığı değil mesela arctis 1 yerine hs35 daha mantıklı hs50 de şahane ama corsair voide bakın
Evet ben olsam onu alırımAlpha al geç arkana bakma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yalniz çok pahalıymıs. Değmez. Tomahawk Max alın bence.
Dostum voidin kalitesi çok fena bir şey tasarımı ateş ediyor zaten ama o boru gibi mikrofonu yukarı kaldırmaktansa sökmeyi tercih ederdimVoid ses olarak iyi aslında. Ama HS tercoh ederdim.
Aynen. Sesi efsane ona lafım yok zaten. Ama HS tercih ederdim Corsair de Virtuoso dışındaEvet ben olsam onu alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum voidin kalitesi çok fena bir şey tasarımı ateş ediyor zaten ama o boru gibi mikrofonu yukarı kaldırmaktansa sökmeyi tercih ederdim
arctis 5 daha rahat olur ancak mikrofonu fazla kısa oyunlarda konuşacaksan bence corsair daha uygun olurAynı fiyata Arctis 5 2019 edition buldum. İkisi arasından hangisini tercih edersiniz?
tek kelimeyle cloud II dinleyen bilir kalitesini.Merhaba arkadaşlar,
Müzik dinlemek, film/dizi izlemek ve oyun oynamak amaçlı kullanacağım fakat oynadığım oyunlar rekabetçi oyunlar değil. Daha çok strateji ve hikaye temalı oyunlar. Yani öyle ses kasma ve 7.1 muhabbetlerine girmeyelim hiç.
Bunun dışında malum virüs nedeniyle toplantılar da internet üzerinden yapılmaya başlandı. O yüzden mikrofon kalitesi de önemli benim için. Arkadan cızırtı, uğultu gelmemesi lazım.
Bütçe olarak 750 TL'ye kadar çıkabilirim.
Şu özelliği de olsa fena olmaz diyebileceğim özellikler:
Kablosunun çıkarılabilir olması,
Mikrofonunun çıkarılabilir/arkaya katlanabilir olması,
Kulak padlerinin değiştirilebilir olması,
Telefonlarla da kullanılabilir olması.
Adres kaydet. Kartını kaydet. Sonra yapış.Şansıma Gaming Gecesinde çıktı Cloud II, o kadar övüyorsanız bir bildiğiniz vardırYetişebilirsem alacağım.
Evet hocam alabildim. Sağlam bir şekikde gelirse bi beş yıl kullanırım ben bunuSon durum ne hocam? Alabildiniz mi?