Neler Yeni

General Mobile GM5 Plus Alınır mı ?

bıraktım

80+ Bronze
4*5 yıldır kullanıyorum kronik sıkıntısı sarj giriş yeri ve bataryası bozulmasıdır fazla ısındıgı oluyor ekranı çok sağlam kaç kere düşürdüm kırılmadı ama 2021 de alınmaz bence

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
2015 model kronik sıkıntılı General Mobile telefonumda yaşadığım sıkıntıları yaşamak istemezsin. Revaşta olan bir ürüne bakın derim.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
4 yıl boyunca kullandım. İlk 1.5 yıl sıkıntısız kullandım fakat sonrasında sorunlar başladı. Öncelikle bataryası ölmeye başladı. İlk aldığım zamanlarda 1.5 gün dayanan şarjım bu 1.5 yıldan sonra yarım günü bile çıkarmamaya başladı, telefonu yeniden başlatınca yüksek şarj kayıpları da meydana geldi. Ayrıca batarya şişmeye başladı ve telefonun arka kasası yamuldu. Telefonun şarj girişi de oldukça kalitesiz, 1 yılın sonunda temassızlık sorunları giderek artacak şekilde başladı. Ayrıca ısı değerleri de normalin üzerinde. O kadar ısınıyordu ki ilk aldığımda bembeyaz olan arka kapak 2. yılın sonunda sapsarı olmuştu. 7 yıl önce 999 TL'ye aldım. O zaman bu bütçede yüksek RAM, ROM, yüksek batarya kapasitesi ve kamera MP özelliğine dayanarak almıştım. Ekranı gerçekten de sağlamdı, birsürü yumruğa ve üzerinde tepinmeye dayandı. Şu anda ikinci eline 350 TL'den fazla vermem. Bunları göz önünde bulundurabilirsiniz.

Son düzenleme:

bıraktım

80+ Bronze
4 yıl boyunca kullandım. İlk 1.5 yıl sıkıntısız kullandım fakat sonrasında sorunlar başladı. Öncelikle bataryası ölmeye başladı. İlk aldığım zamanlarda 1.5 gün dayanan şarjım bu 1.5 yıldan sonra yarım günü bile çıkarmamaya başladı, telefonu yeniden başlatınca yüksek şarj kayıpları da meydana geldi. Telefonun şarj girişi de oldukça kalitesiz, 1 yılın sonunda temassızlık sorunları giderek artacak şekilde başladı. Ayrıca ısı değerleri de normalin üzerinde. O kadar ısınıyordu ki ilk aldığımda bembeyaz olan arka kapak 2. yılın sonunda sapsarı olmuştu. 7 yıl önce 999 TL'ye aldım. O zaman bu bütçede yüksek RAM, ROM, yüksek batarya kapasitesi ve kamera MP özelliğine dayanarak almıştım. Ekranı gerçekten de sağlamdı, birsürü yumruğa ve üzerinde tepinmeye dayandı. Şu anda ikinci eline 350 TL'den fazla vermem. Bunları göz önünde bulundurabilirsiniz.
ben ilk televizyonlara 999 tl den reklamı verildiğnide almıştım tarihi hatırlamıorum hala aynı telefonu kullanıyorum iyi diyebilceiğpim özelliği ekranı çok sağlam kamerası hala üzmez ama kesinlikle alınmaz kapak dediğiniz gibi sapsarı kasa yamuldu çok ısınıuyor yavaş

Top Bottom