Neler Yeni

General mobile hakkında olumsuz yorumlar

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Arkadaşlar çoğu kişi general mobile için kötü yorum yapıyor çöp vs. Ben 3 yıldır gm 5 plus kullandım sağlam tabi benim ki bozulmadı diye iyi olduğu anlamına gelmiyor. Ve 1 haftaya kadar gm 20 pro alcam gm hakkında kötü yorum yapanların %70i kullanmayanlar mesela gm 20 pro, huawei mate 20 lite dan daha iyi biri forumda mate 10 lite daha iyi demiş güldüm sadece. Bozulupta kötü yorum yapanlara saygım var ama kullanmayıpta kötü yorum yapanlar sallıyor. Aslında samsung,huawei,lg vs. bunlarda da sorun çıkabiliyor ama bi kere general mobilin adı çıkmış. Buraya kadar okuyan herkese teşekkürler.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,942
İsim
Mert Metshi
Önyargı var biraz mesela ben gm almam

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar çoğu kişi general mobile için kötü yorum yapıyor çöp vs. Ben 3 yıldır gm 5 plus kullandım sağlam tabi benim ki bozulmadı diye iyi olduğu anlamına gelmiyor. Ve 1 haftaya kadar gm 20 pro alcam gm hakkında kötü yorum yapanların %70i kullanmayanlar mesela gm 20 pro, huawei mate 20 lite dan daha iyi biri forumda mate 10 lite daha iyi demiş güldüm sadece. Bozulupta kötü yorum yapanlara saygım var ama kullanmayıpta kötü yorum yapanlar sallıyor. Aslında samsung,huawei,lg vs. bunlarda da sorun çıkabiliyor ama bi kere general mobilin adı çıkmış. Buraya kadar okuyan herkese teşekkürler.
Ben de GM5 Plus kullandım 4 yıl boyunca. Ancak 2. yıldan itibaren prize bağlı yaşamaya başladım. Durduk yere şarjı %50 dolaylarından %10-20 dolaylarına düşüyor. Çevremdeik insanlar da aynı sorunu yaşayınca mümkün olduğunca GM'den uzak duruyorum. Ayrıyeten telefon o kadar ısınıyor ki ilk aldığımda beyaz olan arka kapak sarardı, krem rengi oldu.

Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
gm5 plus almıştı ablam ve rezalet bir telefon şarjı hızlı bitiyor yazılım güncellemesinden sonra geri ileri tuşları çalışmamaya başladı tuş derken tuş yok ekranda olan basılacak yer şahsen yazılımsal bir facia türk markası ayağına türkleri kekleyen bir marka şu an redmi note 8 pro aldık ve gayet temiz bir şekilde kullanıyor yazılım geldiğinde temiz şekilde kuruluyor menüsü gayet temiz sade ve güzel

halil 070

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben GM 8 kullanıyorum.2 sene oldu , şarjı çok hızlı bitiyor .

Excator23cm

80+ Gold
GM5 plus almıştım anneme 6yıldır kullanıyor o zamana göre hopörler ve kamerası çok iyiydi fiyatı ise 1k idi ama 2-3 yılın ardından bataryada sıkıntı çıkarıyor başka hatayla karşılaşmadım onun haricinde ve birazxcık ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Ali Ersever
batarya ömrü kısa bide arayüzü kötü bence alma

firatbey

80+ Silver
4 senedir GM5 Plus kullanıyorum 1 kere bataryasını değiştirdim şarjı %15'e düşünce çabuk kapanıyor onun dışında bir sorun yok taş gibi çalışıyor. Gayet güzel bir marka.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada GM20 Pro'yu babam kullanıyor o fiyat bandında alabileceğin en iyi telefon diyebilirim.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Hocam bende gm5 plus kullandım çok sağlam telefon sadece şarj sıkıntısı oluyordu nefret ediyordum şarjından.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
4 senedir GM5 Plus kullanıyorum 1 kere bataryasını değiştirdim şarjı %15'e düşünce çabuk kapanıyor onun dışında bir sorun yok taş gibi çalışıyor. Gayet güzel bir marka.

Bu arada GM20 Pro'yu babam kullanıyor o fiyat bandında alabileceğin en iyi telefon diyebilirim.
hocam 2k ya rakibi yok bi sorunu yok değil mi gm 20 pronun çok beğendim telefonu 128/6 bide :D

hocam 2k ya rakibi yok bi sorunu yok değil mi gm 20 pronun çok beğendim telefonu 128/6 bide :D
gm 20 alcaktım 400 daha verip pro almaya değer hocam

firatbey

80+ Silver

gm 20 alcaktım 400 daha verip pro almaya değer hocam

Değer. Şuana kadar bir sorun yaşamadık çıktıktan 1.5-2 hafta sonra almıştık.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri