DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Değil.note 9s kronik sorunlu bir cihaz onu lütfen listeden kaldır
Değil.note 9s kronik sorunlu bir cihaz onu lütfen listeden kaldır
note 9s kronik sorunlu.telefonda fabrikasyon donmalar mevcut.kamerası toz alıyor.daha sayıyımmı.?Değil.
Tüm modellerde mi öyle? Kullanıp sorun yaşamayanlar var.note 9s kronik sorunlu.telefonda fabrikasyon donmalar mevcut.kamerası toz alıyor.daha sayıyımmı.?
kendime 9s alacaktım acele bir şekilde.kaç tane telefoncu gezdiysem hepsi alma o modeli dedi.adamların da elinde vardı.Tüm modellerde mi öyle? Kullanıp sorun yaşamayanlar var.
S20 ultra alıp da sorunlu çıkanlar var
Note 9s ve pronun kamresı çok çok iyi.kendime 9s alacaktım acele bir şekilde.kaç tane telefoncu gezdiysem hepsi alma o modeli dedi.adamların da elinde vardı.
Valla telefoncular daha pahalısını satmak için demiş olabilirler. Bugüne kadar duymadım çünkü böyle bir şey.kendime 9s alacaktım acele bir şekilde.kaç tane telefoncu gezdiysem hepsi alma o modeli dedi.adamların da elinde vardı.
Afiyet olsunEllerine sağlık.
Note 8 şu an 2125 TL alacaklar bakabilir.
Bu indirim ne zaman bitiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Note 9s ve pronun kamresı çok çok iyi.
Kamera önemliyse düşünme.
Göz attım gayet güzel buldum fena değil yani@DonanımFikir nasıl buldun?
Eywallah.Göz attım gayet güzel buldum fena değil yani
o kadar spamı bunun için yaptın demek.Araştırmalarım sonucu en alınabilir modelleri paylaşacağim.
2000'e kadar
Öncelikle bu fiyata kadar telefon almanızı önermem, kur nedeniyle 1000 TL'lik telefonu 2 katına satıyorlar. Ama bulduğum en alınabilir 2 modeli paylaşayım:
1.model
General Mobile GM9 Plus 32 GB Uzay Gri Cep Tel - PttAVM.com - 2024
General Mobile GM9 Plus 32 GB Uzay Gri Cep Telefonu (General Mobile Garantili) General Mobile Garantili - 2024www.pttavm.com
2.model
2 modeli de seçerken ilk kriterim ekranın en az fhd (1080p) olması oldu.
Gm9 plus diğerine göre daha yeni bir model (2019), ama meizu note 8 2018.
Ama gm9 plus 3 gb ram ve 32 gb depolamaya sahipken meizu note 8 4 gb ram ve 64 gb depolamayla geliyor.
Genel olarak meizu note 8 daha fiyat performans. (Android 10 alıyor.) Benim tercihim meizu note 8 olurdu.
2100 TL ve 720p ekrana da Realme 5i tercih edilebilir. (Önermem, bütçeyi arttırıp m21 veya note 9 veya gm20 pro öneririm.)
2000-2500
Bu modeller gayet güzel, alınabilir.
1. Model
2. Model
3.model
Bu bütçede M21 ile Note 9 alınabilir, eğer fiyat daha ucuz olsun derseniz de GM 20 PRO güzeldir. Yani 3'ü de alınabilir
2500-3100 TL
1. Model
2.model
3.model
https://www.pttavm.com/huawei-p40-l...gelirortaklari&utm_medium=21&utm_campaign=cpc (siyah)
4. Model
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2023 - n11.com
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
5.model
Segmentin en iyisi tartışmasız Note 9 pro. 128 gb versiyonun fiyatı yüksek. Illa 128 GB istiyorsanız Note 9S 128 GB alın.(2.model)
P40 lite da güzel cihaz fakat GOOGLE SERVISLERININ OLMADIĞINI bilin.
Note 9S'in 64 GB modeli, Realme 6 ve m31' i de fiyatı daha uygun olsun diye seçebilirsiniz.
(Note 9S 64 GB: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.PC )
3100-4000 TL
1.model
https://www.hepsiburada.com/poco-x3...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.PC
2.model
3.model
Bu segmentin en iyisi 120hz ekran, IP54 sertifikası gibi özellikleriyle POCO X3 NFC.
M51 çok büyük batarya kapasitesi nedeniyle alınabilir.
Realme 7 pro 65w şarj ile 30 dk'da %100 şarj olduğu için alınabilir. Ve kamerası nispeten daha iyi m51 ve x3'e göre.
4000-5000 TL
1.model
2.model
Bu bütçede alınabilir ürün Galaxy note 10 lite.
Eğer küçük telefon seviyorsanız da 2.model biçilmiş kaftan.
5000-6000 TL
1.model
2.model
Poco F2 Pro 128GB Cep Telefonu (Poco Türkiye G - PttAVM.com - 2024
Poco F2 Pro 128GB Cep Telefonu (Poco Türkiye Garantili) Poco F2 Pro 128GB Cep Telefonu (Poco Türkiye Garantili) - 2024www.pttavm.com
3.model
4.model
Evet bu modeller arasındaki en iyi model tartışmasız s20 fe. Gerek 120hz ekran gerek çok güçlü işlemci gerek kamerası, optik görüntü sabitleyicisi ve en önemli farkı olan IP68 sertifikası.(tamamen su ve toz geçirmiyor.)
Samsung exynos işlemcisi istemeyorsanız da f2 pro alabilirsiniz ama s20 fe varken alınmaz. (EN İYİ IŞLEMCI F2 PRO'DA)
Oneplus nord da optik görüntü sabitleyicili güzel bir kameraya sahip olması ve orta segment işlemcisiyle "eh işte" dedirtiyor. (90hz ekran)
Reno 4 pro aralarında kamerası en iyi olanı. Alıncaksa kamerası için alınır. 90hz ekranı var. Işlemcisi de Redmi Note 9S ile aynı. Yani nadiren oyun oynayıp fotoğraflar çok güzel olsun derseniz reno 4 pro.
Ama genel olarak bakılınca S20 FE tokatlıyor milleti
ÜST SEGMENT
Bir sürü model var diye özet geçeceğim.
IPhone istiyorsanız IPHONE 11. (7200 TL fiyata alınır)
Her şey güzel olsun istiyorsanız NOTE 20 ULTRA (11.000 TL )
Benim şahsi önerim S20 ULTRA (Note 20 ultra'dan iyi ve kötü yanları var, fiyatı 10.000 TL) (Ekranı mükemmel)
Kamerası mükemmel olsun istiyorsanız P40 PRO (Google servisleri yok diye şahsen almazdım ben. 10.000 TL)
Bütçeyi çok aşmasın diyorsanız Düz S20. (6600 TL)
Yine her şeyi çok iyi ama Snapdragon işlecili istiyorsanız ONEPLUS 8 PRO (10.000 TL)
Zaten üst segmentteki telefonların neredeyse hepsi iyi oluyor.
https://www.epey.com/ 'ı kullandım. Teşekkürler epey
Umarım rehberi beğenmişsinizdir, okuduğunuz için teşekkürler.
He.o kadar spamı bunun için yaptın demek.
Eyw.ok.
HADİ ELİNE SAĞLIK HADİ TAAM ÜZÜLME : D