Steam Deck taşınabilir konsollardan en kötü olanı olabilir. Pil süresi çok kötü fiyatı pahalı hiçbir artısı yok.ayrıca çok taşınabilir istiyosan biraz daha ekle steam deck al
Steam Deck taşınabilir konsollardan en kötü olanı olabilir. Pil süresi çok kötü fiyatı pahalı hiçbir artısı yok.ayrıca çok taşınabilir istiyosan biraz daha ekle steam deck al
Çok sattığı için amacına ulaşmış oluyor evet çok iyi cihaz bu arada. Ben konsolu yurt dışından aldım, asıl sana raw fiyattan Series S kitlemiş olmalılar ki Switch alamadığın için zoruna gitmiş.çok sattığı için iyi cihaz mı oluyor? bu konsolun satış pazarı ekonomik refahı olan ülkeler, senin gibilere de raw fiyattan kitliyolar.
ayrıca çok taşınabilir istiyosan biraz daha ekle steam deck al nintendonun dolarlı mağazasına hapis olucağına istediğini oynarsın windows bile indirebilirsin, switch anca çocuk eğlendirir zaten oyunları da çocuklar için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
güçsüz yönü neresi anlatabilir misin
Şarja takar oynar, onun için sorun değil.Steam Deck taşınabilir konsollardan en kötü olanı olabilir. Pil süresi çok kötü fiyatı pahalı hiçbir artısı yok.
gpu'su 1660s seviyesinde. çok güçsüz kaldı ayrıca fiyatı 16k olmuş asla alınmaz.çok sattığı için iyi cihaz mı oluyor? bu konsolun satış pazarı ekonomik refahı olan ülkeler, senin gibilere de raw fiyattan kitliyolar.
ayrıca çok taşınabilir istiyosan biraz daha ekle steam deck al nintendonun dolarlı mağazasına hapis olucağına istediğini oynarsın windows bile indirebilirsin, switch anca çocuk eğlendirir zaten oyunları da çocuklar için.
tek oyun 2000 tl ben almiyimHer türlü alınır, gelmiş geçmiş en iyi konsollardan bir tanesi, Series S alınır diyen arkadaş bunun hem TV'de oynanabilen hem de taşınabilir bir konsol olduğunu biliyor değil mi? Elma ile armut karşılaştırması oluyor çünkü.
150 milyondan fazla satmış ve hala satmaya devam eden bir konsoldan bahsediyoruz, Wii zamanında da böyleydi Nintendo grafik kasmadan eğlenceye yöneldi ve her konsolu çok başarılı oldu. Avuç içi kadar ve incecik bir aletle koca koca ve sabit oynanan cihazları neden karşılaştırırsınız.
Asus ya da MSI'ın el konsollarından en büyük farkı da tüm oyunlar cihaza özel yapılıyor, ayrıca batarya ömrü konusunda onlardan çok daha iyi durumda.
Gerçi boşuma klavyemi yorduğumun da farkındayım, milyar dolarlık şirket, 150 milyondan fazla satan konsol ortada ama biz daha iyi biliyoruz, çöp der geçeriz
İstediğin anda stok rom'la cihazı açıp online oyun da oynuyorsun, sallamadan önce biraz araştırmak lazım.
evet o fiyata değmez hocam haklısınız, ama 2. el tarafında iyi bir konsol bence.gpu'su 1660s seviyesinde. çok güçsüz kaldı ayrıca fiyatı 16k olmuş asla alınmaz.
pc'im olduğu için bana kitlenilen bi şey yok, ayrıca hayatımda hiç switch alayım diye heves etmedim, emülatörle istediğim oyunu oynayabilirimÇok sattığı için amacına ulaşmış oluyor evet çok iyi cihaz bu arada. Ben konsolu yurt dışından aldım, asıl sana raw fiyattan Series S kitlemiş olmalılar ki Switch alamadığın için zoruna gitmiş.
Windows indirilecek cihazı ne yapayım, Windows'un kendisi masaüstü bilgisayarlarda bile yeterince optimize değilken el konsollarının neden satılmadığı çok açık değil mi? Ama pardon çok satılmadıysa çok iyidir senin mantığına göre
Şarja takar oynar, onun için sorun değil.
PC'yi kitlemişlerdir o zaman ne diyeyim, vardır illa ki bir şey. "Sona zwiçi kitlemişlörder" diye abuk subuk mesaj atan sensin.evet o fiyata değmez hocam haklısınız, ama 2. el tarafında iyi bir konsol bence.
pc'im olduğu için bana kitlenilen bi şey yok, ayrıca hayatımda hiç switch alayım diye heves etmedim, emülatörle istediğim oyunu oynayabilirim
Ayrıca windowsun neresi optimize değil? son çıkan sürüm olayları dışında bi örnek versene.
Daha yeni Wukong'un yapımcıları oyunu Series S'e optimize edemediklerini söylediler, daha önce de Baldurs Gate 3'de uzun süre Xbox tarafına çıkamamıştı Series S yüzünden. Handheld alınmayacaksa yurtdışı veya 2. El PS5 almak çok daha mantıklı hareket olur Series S yerine.Güçsüz yönü neresi anlatabilir misin
bir ürünün çok satması başarılı olduğunu gösterir, başka neyi gösterir ??? sen kendi iq'un yettiğince düşünüyorsun muhtemelen insanlar aa bu çok satmış bende gidip alayım diye almıyor cihazıçok sattığı için iyi cihaz mı oluyor? bu konsolun satış pazarı ekonomik refahı olan ülkeler, senin gibilere de raw fiyattan kitliyolar.
iphone da çok satıyor ama sence başarılı mı? pro x mas bilmem ne modellerinden bahsetme sakın, iphone'un yaptığını 3/1 fiyatına satılan android cihazlar da yapabiliyor, piyasa kölesi olmuşsunuz siz.bir ürünün çok satması başarılı olduğunu gösterir, başka neyi gösterir ??? sen kendi iq'un yettiğince düşünüyorsun muhtemelen insanlar aa bu çok satmış bende gidip alayım diye almıyor cihazı
evet başarılı dünyanın en zenginleri listesine baktığında görebilirsin ne kadar başarılı olduğunu.Sen kendi doğrularına inanarak diğer gerçekleri retdederek anca kendini kandırabilirsiniphone da çok satıyor ama sence başarılı mı? pro x mas bilmem ne modellerinden bahsetme sakın, iphone'un yaptığını 3/1 fiyatına satılan android cihazlar da yapabiliyor, piyasa kölesi olmuşsunuz siz.
switch'in başarısı çocuk eğlendirmek ise evet başarılı, onun dışında bir işe yaramaz, zamanında nintendo alıp mario oynamak yerine psp alıp gta 3 oynamak daha çekiciydi, hala da öyle sayılır, şimdi ise deck gibi cihazlar var, switch almak her türlü mantıksız.