Neler Yeni

🔥İndirim Nintendo Switch Konsol Neon Red Blue Joy / Con - Yeni V2 Model12.999,00 TL

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Axl Rose
çok sattığı için iyi cihaz mı oluyor? bu konsolun satış pazarı ekonomik refahı olan ülkeler, senin gibilere de raw fiyattan kitliyolar.
ayrıca çok taşınabilir istiyosan biraz daha ekle steam deck al nintendonun dolarlı mağazasına hapis olucağına istediğini oynarsın windows bile indirebilirsin, switch anca çocuk eğlendirir zaten oyunları da çocuklar için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

güçsüz yönü neresi anlatabilir misin
Çok sattığı için amacına ulaşmış oluyor evet çok iyi cihaz bu arada. Ben konsolu yurt dışından aldım, asıl sana raw fiyattan Series S kitlemiş olmalılar ki Switch alamadığın için zoruna gitmiş.

Windows indirilecek cihazı ne yapayım, Windows'un kendisi masaüstü bilgisayarlarda bile yeterince optimize değilken PC tabanlı el konsollarının neden satılmadığı çok açık değil mi? Ama pardon çok satılmadıysa çok iyidir senin mantığına göre 😁
Steam Deck taşınabilir konsollardan en kötü olanı olabilir. Pil süresi çok kötü fiyatı pahalı hiçbir artısı yok.
Şarja takar oynar, onun için sorun değil.

goku010203

80+ Bronze
çok sattığı için iyi cihaz mı oluyor? bu konsolun satış pazarı ekonomik refahı olan ülkeler, senin gibilere de raw fiyattan kitliyolar.
ayrıca çok taşınabilir istiyosan biraz daha ekle steam deck al nintendonun dolarlı mağazasına hapis olucağına istediğini oynarsın windows bile indirebilirsin, switch anca çocuk eğlendirir zaten oyunları da çocuklar için.

gpu'su 1660s seviyesinde. çok güçsüz kaldı ayrıca fiyatı 16k olmuş asla alınmaz.

Her türlü alınır, gelmiş geçmiş en iyi konsollardan bir tanesi, Series S alınır diyen arkadaş bunun hem TV'de oynanabilen hem de taşınabilir bir konsol olduğunu biliyor değil mi? Elma ile armut karşılaştırması oluyor çünkü.

150 milyondan fazla satmış ve hala satmaya devam eden bir konsoldan bahsediyoruz, Wii zamanında da böyleydi Nintendo grafik kasmadan eğlenceye yöneldi ve her konsolu çok başarılı oldu. Avuç içi kadar ve incecik bir aletle koca koca ve sabit oynanan cihazları neden karşılaştırırsınız.

Asus ya da MSI'ın el konsollarından en büyük farkı da tüm oyunlar cihaza özel yapılıyor, ayrıca batarya ömrü konusunda onlardan çok daha iyi durumda.

Gerçi boşuma klavyemi yorduğumun da farkındayım, milyar dolarlık şirket, 150 milyondan fazla satan konsol ortada ama biz daha iyi biliyoruz, çöp der geçeriz ;)

İstediğin anda stok rom'la cihazı açıp online oyun da oynuyorsun, sallamadan önce biraz araştırmak lazım.
tek oyun 2000 tl ben almiyim

Son düzenleme:

lonelyboy

80+
En İyi Cevap
1
gpu'su 1660s seviyesinde. çok güçsüz kaldı ayrıca fiyatı 16k olmuş asla alınmaz.
evet o fiyata değmez hocam haklısınız, ama 2. el tarafında iyi bir konsol bence.

Çok sattığı için amacına ulaşmış oluyor evet çok iyi cihaz bu arada. Ben konsolu yurt dışından aldım, asıl sana raw fiyattan Series S kitlemiş olmalılar ki Switch alamadığın için zoruna gitmiş.

Windows indirilecek cihazı ne yapayım, Windows'un kendisi masaüstü bilgisayarlarda bile yeterince optimize değilken el konsollarının neden satılmadığı çok açık değil mi? Ama pardon çok satılmadıysa çok iyidir senin mantığına göre 😁

Şarja takar oynar, onun için sorun değil.
pc'im olduğu için bana kitlenilen bi şey yok, ayrıca hayatımda hiç switch alayım diye heves etmedim, emülatörle istediğim oyunu oynayabilirim
Ayrıca windowsun neresi optimize değil? son çıkan sürüm olayları dışında bi örnek versene.
Ama sana göre hiç bir şey yapılamayan 30 senelik oyunların yeniden çıkartıldığı anca çocuk eğlendiren konsol kıymetli tabi.

Son düzenleme:

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Axl Rose
evet o fiyata değmez hocam haklısınız, ama 2. el tarafında iyi bir konsol bence.

pc'im olduğu için bana kitlenilen bi şey yok, ayrıca hayatımda hiç switch alayım diye heves etmedim, emülatörle istediğim oyunu oynayabilirim
Ayrıca windowsun neresi optimize değil? son çıkan sürüm olayları dışında bi örnek versene.
PC'yi kitlemişlerdir o zaman ne diyeyim, vardır illa ki bir şey. "Sona zwiçi kitlemişlörder" diye abuk subuk mesaj atan sensin.

Ayrıca Switch alayım diye heves edip etmemen, konsolun başarısına gölge düşürüyor olamaz herhalde. Ne kadar başarılı olduğunu görmemek özel çaba gerektirir.

Windows'un sabıkaları için de 5 dakikalık araştırma yapman yeterli olur, ayrıca Windows'un kendisinden ziyade Windows için üretilen oyunlardan bahsediyoruz (konumuz oyun çünkü), hangi Windows oyunu ya da Windows'un kendisi taşınabilir el konsoluna özel sürüm çıkarmış? Kaç tane? Cihaza özel oyun üretilmediği sürece de başarılı olmalarının tek yolu daha fazla kas gücü basmak olur, onu yapınca batarya ömrü sorun çıkarır, bataryayı uzatacağım dersen performanstan ödün vermek zorundasın. Bırak el konsolunu, adaptör takılı değilken oyun oynatabilen laptop var mı? Ya da ne kadar süre oynayabilirsin?

İşte tam da bu yüzden bir konsol uzun yıllarca oyunculara yeterli olurken, bir pc çok daha kısa sürelerde upgrade ister. İşte bu yüzden insanların ana amacı oyunsa konsol alırlar. İşte bu yüzden konsollar milyonlarca satarlar.

Ayrıca tekrar altını çiziyim Switch'in olayı grafik değil (zaten cihazın boyuna bakarsanız bu imkansız), sizi harekete geçirmek ve eğlendirmek, Switch'te hem Hogwarts oynar ama aynı zamanda Ring Fit, ya da Nintendo Labo gibi daha önce benzeri görülmemiş şeyler görebilirsiniz ya da Wii Sports gibi.

Ben sık sık uçak yolculukları yapıyorum, oğlum da yanımda oluyor (9 yaşında), yoldaki en güzel zaman geçirme yolu Switch ya da tabletten bir şeyler izlemek, hiç bir konsol ya da tablet (Android IOS fark etmez) oyun konusunda bu konforu sunamaz.

PS5'i de yurt dışından aldım, Türkiye'de 20 bin civarı rakamlar bile hayalken 13 bin liraya almıştım. Şimdi 1 hafta sonra yine gidiyorum ve bu sefer PS5 Pro alacağım. Türkiye'de her şey pahalı ama telefonlar ve konsollar ekstra pahalı.

Bu arada başlık konusu cihazı da ben olsam almam, alınıyorsa mutlaka OLED alınması lazım.

Son düzenleme:

KeyN_N

80+
Güçsüz yönü neresi anlatabilir misin
Daha yeni Wukong'un yapımcıları oyunu Series S'e optimize edemediklerini söylediler, daha önce de Baldurs Gate 3'de uzun süre Xbox tarafına çıkamamıştı Series S yüzünden. Handheld alınmayacaksa yurtdışı veya 2. El PS5 almak çok daha mantıklı hareket olur Series S yerine.

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
akif

bir ürünün çok satması başarılı olduğunu gösterir, başka neyi gösterir ??? sen kendi iq'un yettiğince düşünüyorsun muhtemelen insanlar aa bu çok satmış bende gidip alayım diye almıyor cihazı

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Cem
Oled modelini 10.5 a zor sattım kapalı kutu. Bu v2 5 para etmez. Sakın almayın fiyat çok yüksek. Oled modelleri bu paraya zaten

lonelyboy

80+
En İyi Cevap
1
bir ürünün çok satması başarılı olduğunu gösterir, başka neyi gösterir ??? sen kendi iq'un yettiğince düşünüyorsun muhtemelen insanlar aa bu çok satmış bende gidip alayım diye almıyor cihazı
iphone da çok satıyor ama sence başarılı mı? pro x mas bilmem ne modellerinden bahsetme sakın, iphone'un yaptığını 3/1 fiyatına satılan android cihazlar da yapabiliyor, piyasa kölesi olmuşsunuz siz.

switch'in başarısı çocuk eğlendirmek ise evet başarılı, onun dışında bir işe yaramaz, zamanında nintendo alıp mario oynamak yerine psp alıp gta 3 oynamak daha çekiciydi, hala da öyle sayılır, şimdi ise deck gibi cihazlar var, switch almak her türlü mantıksız.

Son düzenleme:

XanthiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ozan
Çipli OLED'den devam biz. Cihaz ve oyun fiyatları hala saçma sapan. Switch 2 geliyorken indirime gitmesi lazım artık.

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
akif
iphone da çok satıyor ama sence başarılı mı? pro x mas bilmem ne modellerinden bahsetme sakın, iphone'un yaptığını 3/1 fiyatına satılan android cihazlar da yapabiliyor, piyasa kölesi olmuşsunuz siz.

switch'in başarısı çocuk eğlendirmek ise evet başarılı, onun dışında bir işe yaramaz, zamanında nintendo alıp mario oynamak yerine psp alıp gta 3 oynamak daha çekiciydi, hala da öyle sayılır, şimdi ise deck gibi cihazlar var, switch almak her türlü mantıksız.
evet başarılı dünyanın en zenginleri listesine baktığında görebilirsin ne kadar başarılı olduğunu.Sen kendi doğrularına inanarak diğer gerçekleri retdederek anca kendini kandırabilirsin

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Gokhan
Allah aşkına sıcak fırsat olarak paylaşılan bir konuda nasıl tartışma çıkarttınız alan alır almayan almaz neden bu kadar uzadı ki ? Gerilmeyin boş yere arkadaşlar , ki kullanım amacı ile doğru orantılı şekilde ben dahil bir çok arkadaşım bu tarz ürünleri evde ufak çocuk olduğu için mantıklı buluyor ve kullanıyor. Zira pc başında vakit geçirmemiz çok çok zor olduğu için. Ben hali hazırda rog ally kullanıyor olmama rağmen örneğin switchi de sadece tv bağlantısı ve kolların hareketli olabilmesi açısından çocuklar için düşünüyorum.

Son düzenleme:

Gurkanpiro

80+ Platinum
steam deck gibi olsa yani bu msı ve rog unda urunlerı dahıl olsa guzel olur oyun pek yok dıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman