Bu bence eksi değil. Çoğu telefonda o kadar boş uygulama var ve o kadar gereksiz hafızayı şişiriyor ki, onları silmekle uğraşıyorsun falan saf Android kraldır.Saf android olması nedeniyle bir çok basit uygulamayı kendiniz indirmeniz lazım
1500-1600 bandında fazla seçenek yok ama bu fiyat bandında bence gayet yeterli hatta kamera anlamında bi tık üste bile çıkabilir.Bu bence eksi değil. Çoğu telefonda o kadar boş uygulama var ve o kadar gereksiz hafızayı şişiriyor ki, onları silmekle uğraşıyorsun falan saf Android kraldır.
Markadan nefret ederim ama 1500 TL civarına da pek telefon yok, pek seçenek de yok gibi duruyor açıkçası. En azından 1080P ekranı olsaymış bari iyi olabilirmiş.
bizde 4g modeli halen daha kullanıyoruz şarjı hariç her şey yolundaOne 4G modeli. Fazla araştırmadım ama benim dışımda da benimle aynı sorunu yaşayan kişiler var.
Aynen 2015 çok eski bir model ama yine de böyle sorun çıkarmaması lazım. Bu sorun direkt olarak üreticinin kendi hatası çünkü biz bu telefonu aldıktan yaklaşık iki sene sonra bu sorunu çıkarmaya başladı ve hala sorun çıkarmaya devam ediyor. Yazılımıyla da alakalı herhalde çünkü format atınca belirli bir süreliğine geçiyor. Ben de format atmadığım için sorun kalıcı hale geldi her zaman sorun çıkayıyor. Şu an bile yazmak da zorlanıyorum.Baya eski bir telefonu kullanmışsın 2015 direk. Bence az da olsa düzeltmişlerdir kendilerini.
Kronik sorunlu işte belli ki. Herkeste değil ama çoğunlukta sorun çıkarıyor sanırım.bizde 4g modeli halen daha kullanıyoruz şarjı hariç her şey yolunda![]()