Neler Yeni

Öneri General Mobile Gm20 Uzun Kullanıcı deneyimim

Omnissiah

80+ Bronze
One 4G modeli. Fazla araştırmadım ama benim dışımda da benimle aynı sorunu yaşayan kişiler var.
Baya eski bir telefonu kullanmışsın 2015 direk. Bence az da olsa düzeltmişlerdir kendilerini.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Saf android olması nedeniyle bir çok basit uygulamayı kendiniz indirmeniz lazım
Bu bence eksi değil. Çoğu telefonda o kadar boş uygulama var ve o kadar gereksiz hafızayı şişiriyor ki, onları silmekle uğraşıyorsun falan saf Android kraldır.

Markadan nefret ederim ama 1500 TL civarına da pek telefon yok, pek seçenek de yok gibi duruyor açıkçası. En azından 1080P ekranı olsaymış bari iyi olabilirmiş.

Omnissiah

80+ Bronze
Bu bence eksi değil. Çoğu telefonda o kadar boş uygulama var ve o kadar gereksiz hafızayı şişiriyor ki, onları silmekle uğraşıyorsun falan saf Android kraldır.

Markadan nefret ederim ama 1500 TL civarına da pek telefon yok, pek seçenek de yok gibi duruyor açıkçası. En azından 1080P ekranı olsaymış bari iyi olabilirmiş.
1500-1600 bandında fazla seçenek yok ama bu fiyat bandında bence gayet yeterli hatta kamera anlamında bi tık üste bile çıkabilir.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Baya eski bir telefonu kullanmışsın 2015 direk. Bence az da olsa düzeltmişlerdir kendilerini.
Aynen 2015 çok eski bir model ama yine de böyle sorun çıkarmaması lazım. Bu sorun direkt olarak üreticinin kendi hatası çünkü biz bu telefonu aldıktan yaklaşık iki sene sonra bu sorunu çıkarmaya başladı ve hala sorun çıkarmaya devam ediyor. Yazılımıyla da alakalı herhalde çünkü format atınca belirli bir süreliğine geçiyor. Ben de format atmadığım için sorun kalıcı hale geldi her zaman sorun çıkayıyor. Şu an bile yazmak da zorlanıyorum.
bizde 4g modeli halen daha kullanıyoruz şarjı hariç her şey yolunda :D
Kronik sorunlu işte belli ki. Herkeste değil ama çoğunlukta sorun çıkarıyor sanırım.

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
6 ay önce annem için almıştım. annemin aşırı bir kullanımı yok sadece whatsapp ve youtube. telefon 6 ay önceye göre hala taş gibi gram zayıflamadı. şarjı bu koşullarda hala 2 günü net çıkarıyor. hızlı şarj olmaması eksi ama bu fiyat bandında beklemiyorum zaten. bana kalırsa yaşı büyük insanlar için çok iyi telefon. biz gençler için bir zamandan sonra taşımaz o belli. gm20 pro ise bence bu iş için yaratılmış. 9 aydır kullanan arkadaşım hala sapasağlam devam ediyor hayatına. general mobile beklemediğim bir performans çıkarmış. ben böyle bilmezdim. yerli firma olmasından dolayı aynı fiyat bantlarında yabancı muadillerine tercihim olur.

Top Bottom