Yardım General Mobile Tab 4

Dušan Tadić

80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,743
Evde bu külüstür arkadaşı buldum. Şarj oluyor, dokunmatiği çalışıyor, Wi-fi bağlanıyor ama ne Google uygulamalarına girebiliyorum ne de Google hesabı ekleyebiliyorum. Android sürümünün eski olması yüzünden olabilir mi?
Bahsettiğim sorunu çözersem tableti ne kadar ederse satmak istiyorum, 250-300₺ eder mi sizce?
Edit: Arkadaşlar ana sayfadayken tablet aramızdan ayrıldı. Artık satamıyorum yani :D

Son düzenleme:
Evde bu külüstür arkadaşı buldum. Şarj oluyor, dokunmatiği çalışıyor, Wi-fi bağlanıyor ama ne Google uygulamalarına girebiliyorum ne de Google hesabı ekleyebiliyorum. Android sürümünün eski olması yüzünden olabilir mi?
Bahsettiğim sorunu çözersem tableti ne kadar ederse satmak istiyorum, 250-300₺ eder mi sizce?
Custom rom indir

millet evde tablet buluyor ben bulsam bulsam çikolata bulurum:)

Hiç uğraşma hocam. Cihazda 1gb ram var. 1gb ramli tabletler custom rom kaldıramıyor feci şekilde donuyor.. Bende de Hometech vardı şu anda rom attım feci şekilde donuyor. Eski halinde seninki gibi hiçbir şeye bağlanamıyordu ondan atmıştım. Şuan kenarda atıl duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,715
Üyeler
186,525
Son üye
hyperst
Geri