Neler Yeni

Öneri GENİŞ BÜYÜK FERAB BİR KASA ÖNERİSİ

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
Bütçe
5000
geniş gösterişli ve güzel kasaları seviyorum, özellikle önü ve yan tarafı cam olanları. 4-5k limitim vardir. önerilerinizi bekliyorum.

ConquerorXIV

80+ Gold
geniş gösterişli ve güzel kasaları seviyorum, özellikle önü ve yan tarafı cam olanları. 4-5k limitim vardir. önerilerinizi bekliyorum.
ucuz ama gösterişli olsun kalan bütçeyi kullanırım dersen gametech archon var ben memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da bu direk

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ucuz ama gösterişli olsun kalan bütçeyi kullanırım dersen gametech archon var ben memnunum

ya da bu direk

kankam öncelikle önerilerin için teşekkürler, bende de gamepower warcry var ben de memnunum lakin böyle modifikasyonlar yapmayı severim. elimde 1 adet 10 inç lcd ekran var ama kasa küçük kalıyor :D için monte edemiyorum.. bunun için de büyük bir kasa alayım diyorum, teşekkür ederim önerilerin için tekrardan eyvallah :)

ConquerorXIV

80+ Gold
kankam öncelikle önerilerin için teşekkürler, bende de gamepower warcry var ben de memnunum lakin böyle modifikasyonlar yapmayı severim. elimde 1 adet 10 inç lcd ekran var ama kasa küçük kalıyor :D için monte edemiyorum.. bunun için de büyük bir kasa alayım diyorum, teşekkür ederim önerilerin için tekrardan eyvallah :)
o zaman bakacağın kasaların iç ölçülerine bakıp incelemelerini izlemen lazım o ekranı yapabilmen için. illa ki bu kasalardan birine ekran takan bir örnek bulursun

Top Bottom